tiistai 4. joulukuuta 2012

Mekkosaappat.

Tilasin Tirpalle syksyllä uudet mekkosaappaat edellisten jäätyä pieniksi. Oikeammin me kutsutaan näitä kyllä töppösiksi, mutta sydäntalvella menee tosi kivasti ja ennenkaikkea lämpimästi myös niiden mekkojen kanssa ulkona. Ja kapealahkeisten housujenkin!

Itselläni ei ole koskaan emuja ollut, yhdet neuleuggit ja sitten niitä aitoja kopioita senkin edestä. Mutta käsittääkseni tuo lampaankarva on niin pehmoinen ja lämmin. Ainakaan yhtään valitusta ei ole kuulunut käyttäjän suusta, päinvastoin! Ja nyt onkin hyvä, kun saatiin lumi ja kengät paremmalle käytölle.

Nämä on tilattu Natureshopista, joka oli oikein helppokäyttöinen ja nopea toimitus.

Tällä hetkellä siellä on tosi hyviä tarjouksia ja ehtii vielä pukinkonttiinkin. Esimerkiksi vauvalle emut maksaa nyt alkaen 9e, nuo meidän kuvassa näkyvät ruskeat alle 50e ja monia muita tarjouksia! 11.12 on viimeinen päivä tilata Suomeen jolloin lupaavat vielä jouluksi.

Vielä, jos käytät tilauksessasi koodia NAT-1121780 saat lisäalea -10%, eli tosi edullisesti lähtee.. Ja jos ostat yli 50e:lla niin rahdista ei tarvitse maksaa erikseen.

Tirpan koko on 29 ja minusta vastaa tosi hyvin kokoaan. Jopa niin, että meidän talvikengät on kokoa 28 ja niihin ei kyllä villasukkaa mene. Mutta nämäkin on niin yksilöllisiä, nelivuotiaiden kokoja kun ei oikein voi verrata toisiinsa..

Nämä jätän ehdottomasti odottamaan Pienimmän jalan kasvua <3

Voiko emuja sanoa mekkosaappaiksi vai onko ne vaan töppöset?


2 kommenttia:

  1. Emut on parhaita. Olen kokeillut Uggit, Emut ja Zippybootzit..ja täytynee todeta että Emuissa on pysynyt parhaiten jalka lämpimänä ja pohjan pito on erinomainen. Tekisi niin mieli hakkia itsellekkin uudet.. hmm..ehkä pukki toisi!? :)

    http://kesaheinanelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Heidi:

    Kiva kuulla :) Nyt ehtisi vielä edullisesti!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥