torstai 10. tammikuuta 2013

HANDMADE BY mami teillekin?


Arvostan pienyrittäjiä ja käsityöläisiä yli kaiken. Tässä maassa harvoin pääsee työkseen tekemään omia käsitöitään, mutta niitäkin tapauksia on nähty. Blogimaailmassa varsinkin. Vau, miten te osaatte?

Surffaillessani tuossa syksymmällä fb:ssä törmäsin pariin paikalliseen käsityöläiseen, jotka pyysin myymään tuotteitaan järjestämäämme tapahtumaan. Samalla ihailin heidän tuotoksiaan ja tein ostoksiakin.

En yksinkertaisesti voinut vastustaa tätä herkkää ja raikasta Vallilan kuosia, mistä mami oli tehnyt pussukan. Pussukka on reilunkokoinen ja nielee sisälleen jos jonkinmoista kosmetiikkaa treenikassiin. Eikä muuten säikähdä kosteuttakaan!

Parin kuukauden käytön jälkeen voinen sanoa, että huolellista ja kestävää työtä.


Sen lisäksi, että mami taiteilee pussukoita, löytyy hänen valikoimastaan mm. maatuskoja, pöllöjä, kasseja, essuja, viirinauhoja.. Ja jos ei löydy, voit esitää toiveen ja se toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Mamin taiteiluja löydät FB:stä lisää klikkaamalla tästä.
Tilaukset ja kyselyt löytää perille osoitteella mia.penttinen@elisanet.fi

Ja parasta tässä on se, että tekin voitte päästä arvonnan kautta ihanan heijastimen omistajaksi! Nyt varsinkin, kun mediassa on ollut juttua siitä, kuinka nuoret pitävät heijastinten käyttäjiä raukkiksina, on tärkeää näyttää sen olevan kaikkea muuta. Onhan se myös halpa henkivakuutus.

Sain arvottavaksi punaisen sydänheijastimen napilla, jonka voi kiinnittää hakaneulalla vaikka pipoon tai pyhätakkiin, kuva löytyy täältä (fb). Joten jos haluat suloisen sydämen itsellesi, kommentoi tähän postaukseen. Anonyymit erottuvalla nimimerkillä mukaan.

Arvonta-aika on 10.-20.1.2013. Onnea kaikille!


ps. aussien 3min miracle on huippuhyvä hoitsikka uimahallireissuille! pelastaa kloorin runteleman ponnarin mennentullen.

16 kommenttia:

 1. OSallistun arvontaan.
  Heijastimen käytön kanssa taitaa olla samaa asennetta kuin pyöräilykypärän..
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Minäkin osallistun, koska todellakin heijastin on halpa henkivakuutus! En tajua miksi ihmiset ei niitä käytä, eivät oikein pimeällä tummissa vaatteissaan erotu autoilijan silmiin. Näin muuten yksi ilta äidin lastenvaunujen kanssa ja vaunujen joka kulmassa oli vilkkuvat heijastimet! Todella fiksu äiti. -m-

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa mukana ! Mun lähipiirissä kyl kaikki on innokkaita heijastimen käyttäjiä ;)
  Iloista viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa :D

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 5. Vielä heijastinta tarvittaisiin, vaikka kevättä kohti mennäänkin. -Hippu-
  hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana. Meillä neiti F:ltä löytyy ruttupipo made by mami ja kovasti siitä on tykätty.

  VastaaPoista
 7. Heijastimelle, juurikin sydämen malliselle, olisi tarvetta. Ja sopisi niin vallan mainiosti mustan toppatakkini kaveriksi :)!

  VastaaPoista
 8. Ei heijastimet ole noloja! Itsekin autoilevana tiedän miten paljon niistä oikeasti on apua. Mukana arvonnassa siis! :) karolii-@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaa. Kyllä heijastimet ovat kivoja!
  Pirjo P

  VastaaPoista
 10. Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 11. Nyt kun palovaroittimien muotoiluun on jo alettu kiinnittää huomiota niin seuraavaksi trendiksi voisi kyllä muodostua design-heijastimet. Mukana arvonnassa, heijastimia ei tunnu olevan lapsiperheessä koskaan tarpeeksi.
  flight(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Osallistun arvontaan, heijastimista on nykyään kivoja uusia sovelluksia. Hieno juttu, lisää vaan ideointia heijastimille.
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista
 13. Heijastimet on sellaista arjen käyttötavaraa, että niitä pitää olla saatavilla paljon ja erilaisia; käyttötilanteen ja fiiliksen mukaan. Designilla saadaan heijastimien arvostusta nostettua. Hyvä homma! Olen siis mukana arvonnassa.
  enni(dot)ahlfors(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥