tiistai 29. tammikuuta 2013

Kahdenlaisia hurrikaaneja.
Moikka! Long time no see, vai mitä? Kerron siihen syyn..

Muistatteko, kun pari viikkoa sitten perjantaina kerroin teille, miten kaikki meni vähemmän putkeen? No viime perjantaina saatiin oikein kauan odotettu jatko-osa. Toivottavasti tässä ei aleta menemään missään kahden viikon sykleissä.

Silloinhan minulta hajosi auto. Katselimme ja koeajoimme Murun kanssa ja viime viikon maanantaina marssimme autokaupoille ja sain ihanan kiiltävän uuden auton. Joka hajosi. Siis perjantaina, neljä päivää sen ostosta. Asia on jo korjattu, mutta hinausauto ja kaikki olivat vähän overwhelming silloin.

Muru lähti perjantaina reissuun ja jäin lasten kera kotiin. Mahtavaa, noro-virus! Mä säästän teidän karmaisevilta yksityiskohdilta, mutta ehkä joku siellä arvaakin. Osa tietää.

Nyt alkaa elämä voittamaan pikkuhiljaa ja arki on tervetullut kaveri.

Näin muuten tänään me&i uuden kevätmalliston kokonaisuudessaan ja jestas, se oli ihana! löysin heti suosikkeja, mitä on pakko saada, pari ylläriäkin kuoriutui. Pysykäähän kuulolla, julkaisen meidän suosikit heti huomenna aamusta!

ps. askartelin viime viikolla meidän eteiseen tuollaisen kivan hurrikaanin, jossa on aaltojen sileäksi hiomia kiviä, kynttilä ja pienet valot.

7 kommenttia:

 1. Eikä, aika kurjaa toi auto ja noro homma. :( Pikaiset paranemiset.

  Minä ajan meidän ykkösautolla noin kerta viikkoon ja viime viikolla lähdin ajamaan taas muutamien päivien ajottomana olon jälkeen. Heti kun käynnistin auton, kuulin kummallista mekkalaa.. Soitin miehelle hetken ajon päästä että tässä autossahan on pakoputki poikki. Pian kuulin myös jarrujen kolisevan aika rajusti. Nyt tippunut pakoputki vaihdettu (reilu kaks sataa meni) ja jarrujen korjaus myös edessä.. Kivoja noi autot ja hyvä että naiset käy välillä ajamassa jolloin ne viat löytyy.. :) Täytyy ajatella positiivisesti. hih*

  Tuosta me&i kuvastosta tulin oikeasti kyseleen.. Missä olet jo sen nähnyt, en malttaisi millään huomiseen odottaa. La menossa kutsuille ja voi että tekisi mieli nähdä mallisto etukäteen. :)

  VastaaPoista
 2. Helinä:

  Kiitos :) Kyllä me naiset osataan nää autohommat! Todellisuudessa pillahdin itkuun..

  Kuvaston sain me&i:lta bloggajamateriaalina. Valitettavasti minulla ei ole lupa sitä jakaa, eikä julkaista ennen huomista aamua, mutta ajoitan postauksen vaikka seitsemäksi, niin innokkaimmat pääsetvät jo aamukahvien kanssa tutkimaan :)

  Huomenna klo 12-13 todennäköisesti julkaisevat malliston netissä kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. Here i am, rocking like a hurricane ;)
  Tsempit sinne, mulla piippasi kuumemittari yli 38 ja nukuin leffateatterissa hobittia katsellessa. Ja voikin jo arvata että kainalosaa nukkuva taapero oli viimeyönä tulikuuma..

  VastaaPoista
 4. Meillä vaihdettiin just tuulilasi autoon. Harmitti kympillä laittaa rahaa johonkin hiivatin tuulilasiin. Olisi shoppaillut sillä rahalla vaikka mitä... ;)

  Noro on tosi ikävä tyyppi!!!

  VastaaPoista
 5. Kippuralla:

  Ja vielä kolmas hurrikaani, loistavaa! Miten ei edes tullut mieleenkään :)

  Voi ei, pikaista paranemista teille <3

  Ira:

  Kyllä, noro on todella epätoivottu vieras. Harmi vaan, että täällä suunnalla ihan nyt epidemia, joten vaikka kaupan ostoskärryistä taitaa tulla..

  Voi ei! Tuulilasi ei ole mikään halpa juttu, ehdottomasti mielummin sillä rahalla shoppailisi :)

  VastaaPoista
 6. meillä hajosi pesukone, ja ollaan kipeinä. tai siis itse pääsin vähällä yhden päivän kuumeilulla, kuopuksen kohdalla mittari näytti äsken 38.8..
  en oliskaan halunnut mennä mihinkään, saati tehdä mitään kun istua sohvalla sylikkäin.

  VastaaPoista
 7. Kippuralla:

  Äh, pesukoneen hajoaminen on kyllä yksi kauheimmista jutuista. Toivottavasti saatte sen pikaisesti kuntoon!

  Paranemishalit pienelle <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥