maanantai 14. tammikuuta 2013

Kaverille kans.


Kiitos vielä kaikille edellisen postauksen kommenteista! Lämmittivät kyllä kovasti mieltä kaiken keskellä. Lauantai parani iltaa myöten ja sunnuntainakaan ei mitään kummempaa sattunut enää, poltin vaan ruoan pohjaan, mutta sekin on ihan pikkujuttu.

Kivempiin asioihin sitten!

Muistatteko, kuin sain valita Ticketiltä meille haalarin testiin? (postaus löytyy tästä). Pidin kovasti tähtikuosista ja valitsinkin Ticketin ja Bellybuttonin yhteistyöhaalarin meille herkullisen pinkkinä. No miksi sitten kirjoitan taas siitä samasta haalarista? No siksi, että tykkäsin siitä käytössä niin paljon, että joulupukki toi meille toisenkin Ticketin!

Tirppa sai vastaavaa materiaalia olevan haalarin ja samanmoisen karvahupun. Vitsit noi on liikkiksiä noissa hupuissaan! Ja onhan ne aika katu-uskottaviakin.  Tirppanan haalarissa on lisäksi todella järeä vetoketju, joka saa meiltä erityiskiitoksen. Kestää kiskomisen. 

Ticketillä on muuten edelleen ale menossa ja aleprosentit aika kovat. Bellybuttonitkin on alessa, aika moni fb-tykkääjistähän sen tilasi, samoinkuin sen Silverjunglen alehaalarin. Klikkaa sivupalkista, niin pääset suoraan ostoksille.

Meillä päivitetään edelleen lastenhuonetta (pari puhelua soitettu huonekalukauppaan...), joten palaan sen pariin. Niin ja sunnuntaina juhlitaan viisivuotiasta, yhdet bileetkin olisi siis suunnitteilla. Muistakaa myös osallistua HANDMADE BY mami:n arvontaan!

Pysykää lämpiminä pakkasella :)


2 kommenttia:

  1. Voi ei - luin ton edellisen postauksen, kylläpäs nyt on sattunu ja tapahtunut. Tosta ei puuttuis enää ku että menkat alkais ja lapset kiukuttelis ekstrapaljon. ;)

    Haleja sinne - olkoot tämä viikko parempi! <3

    VastaaPoista
  2. Pieni Lintu:

    Pitäisköhän tähän vastata :D Mutta molemmat on päällä :D Kiitos <3 ja onkin ollut!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥