keskiviikko 30. tammikuuta 2013

me&i kevät/kesä 2013

Niinkuin eilen kerroinkin, tässä tulee meidän (lähinnä minun, koska en kysynyt vielä lapsilta) suosikkeja.

Nopsterille mietin pitkään, että olisko tuo traffic paita sellainen, mutta kyllä se on! Ihanan kesäinen ja raikas. Rakastuin siihen edelliseen pitkähihaiseenkin, mutta veikkaan ettei se olisi saanut kannatusta. Teepaidoissa oli toinenkin kiva, väriltään musta, joka menee helposti koululaiselle.

Farkkushortsit saavat myös ehdottomasti ääneni. Nopsteri käyttää vähintäänkin yhdet päivässä kesällä ja niitä saa olla kaappi täynnä.

Pienimmälle aion tilata ainakin yrmispuvun, kun näiden overallien kannattaja olen. Olihan siellä yksi toinenkin, mitä jäin miettimään, mutta ainakin tämä.

Traffic bodyssa on herkulliset värit, mutta voiko kuosia käyttää tytöllä? Kyllä varmaan.. Tyttöjen body täytyy ensin nähdä livenä, jotta osaan sanoa siitä tarkemmin. Väri miellytti ja  hahmo taitaa olla kokonaan uusi me&i:lla.

Tuo khakinvihreän ja vaaleanpunaisen liitto on kiehtonut minua siitä asti, kun Tirpalla oli sarvikuonosingoalla. Voi, kun sellaisen saisi vielä <3 Hänen äänensä saa helposti tunikalla, jossa on sekä rimpsuhelma, että enkeli painettuna rinnuksiin.

Pususammakkoa meillä ei ole aikaisemmin ollutkaan. Hempeän pinkkinä tämä kuosi on mahtava!

Ja sitten tuo yrmistunika, voi olisipa se froteeta..

Naisten mallisto veti oikeastaan sanattomaksi. Äärettömän onnistunut kokonaisuus. Hyvin tyylikkäitä ja monipuolisia vaatteita, näillähän menisi koko kesän!

Varmasti jonkun puseron tilaan ja valkoiset farkut myös. Eronahan näissä on niihin edellisiin skinnyihin, että nämä eivät jousta lainkaan. Skinnyt jatkavat suuren suosion saavuttaneina, eikä turhaan. Edelleen uskallan sanoa, että parhaat farkut ikinä!

Mitäs tykkäsitte? Löytyikö jo näistä teille muille jotain? Kokonaisuudessa mallisto julkaistaan 12-13 aikoihin osoitteessa www.meandi.fi.

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥