torstai 24. tammikuuta 2013

Mekkopäivää.

Talven ja kylmän kauden ehdottomiin etuihin kuuluu neuleet. Ja tietysti neulemekot. Itse omistan pari-kolme neulemekkoa, joista tämä raidallinen h&m:n versio on suosikkini. Raidallinen, puoleen reiteen asti ulottuva mekko on omiaan leggareiden ja saappaiden kera ja näinollen pitää lämpimänä kovimmillakin pakkasilla. Nojoo, koska leggarit on tosi ohuet ja mekko myös, on ne helppo sulloa niiden toppahousujen sisään. Pysyy tyylikkäänä lumitöissäkin!

Että se siitä tyylikkäästä illuusiosta.

Mekon hauska yksityiskohta on niskasta löytyvä nappilista. Veikkaan, ettei sitä olekaan tarkoitus avata, mutta onhan se kiva siellä. Ja koska viimevuotisen joulupukin tuomasta kalevalan äiti-lapsikorusta katkesi ketju jo jonkin aikaa sitten, kaulasta löytyy usein Murun toinen lahjus. Mietin, että tuohon sopisi kivasti esimerkiksi se bola-koru tai sen tyylinen koru, mutta en halua aiheuttaa kiusallisia tilanteita sillä, että joku voisi luulla meille odotettavan pikkutyyppiä. Joku vastaava pitkä riipus olisi kyllä kiva!

Toissapäivänä muuten kävelin ulkona auringonpaisteesta nauttien tässä asussa ja vaunujen kera ja ihmettelin lämmintä tunnetta. Ihmettelin, kunnes tajusin, että se on aurinko. Siis voiko muka nyt jo lämmittää? Johan tässä tietysti lähestytään tammikuun loppua, mutta voisiko kevät olla aikaisessa.

Ja sitten on se kääntöpuoli. Auringon valo on aika armoton paistaessaan sisälle ja paljastaessaan talven pölyt. Ei muutakuin sälkkärit kiinni ja ulos :)Ne teistä, jotka ovat jo campadren jäseniä, tiedättekin että tänään tuli aamusta sähköpostiin kivaa uutista. Nimittäin mm. Tommy Hilfigerin neulemekot on tarjouksessa. Jumppaajille Casallia ja ipanoille Geggamojaa. Voi pojat! Mä luulen, että tilaan ainakin yhdet jumppatrikoot, topin ja ehkä sen neulemekonkin. Erityisesti Hastings -dress houkuttaisi. Campadreen pääset klikkaamalla tästä.

Mutta nyt kaivan imurin esille (ehkä jopa imuroinkin sillä) ja painun pian pihalle nauttimaan lumitöistä. Aurinkolasitkin voisi kaivaa nenälle..

Ihanan aurinkoista viikkoa!

(sisältää mainoslinkin)


6 kommenttia:

 1. Mulla sama mekko samassa värissä, tykkään myös tosi paljon. Täytyykin käydä katsomassa onko hm:lla näitä vielä, täytyis saada melkein jo toinen kun eka alkaa jo olla niin käytetty (vähän nyppyyntynyt).

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavan nakoinen mekko. Tanaan just itsekki huomasin, etta kevat saattas olla tulossa. Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Kalevala yleensä korjaa tuollaiset ketjut (saattaa maksaa jotakin, ihan niin paljoa en muista kolmesta kuukaudestani korumyyjänä), kannattaa käydä kysymässä joko sieltä mistä se on ostettu tai suoraan kalevalan liikkeestä, jos et ole sitä vielä tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko. Mulla lähes tuollainen tunikapituinen "pusero" jossa shaalikaulus. Musta-valkoinen:) Ja totta, kyllä se aurinko jo lämmittää, aamulla 8 aikaan alkaa jo olla valoisaa ja ilta on myös valoisampaa. Tiedätkö tähän kysymykseen vastauksen: milloin aurinko on korkeimmillaan Suomessa? Älä lunttaa! -m-

  VastaaPoista
 5. Heidi:

  No eikö olekin kiva :) En yhtään ihmettele, että olet omaasi käyttänyt paljon!

  Samaa ei tainnut enää olla, mutta tosi monia kivoja uusia juttuja kyllä. Ja se home puoli <3

  Mama D:

  Kiitos!

  Päivä päivältä lähempänä onneksi :)

  Lotta:

  Kiitos vinkistä :) Pitäisi vain saada itsestään sen verran aikaiseksi, että ostaisi uuden tai saati saisi sen korjaukseen asti. Oma koruni on ostettu suoraan Kalevalalta.

  -m-:

  Voi että, en kyllä tiedä! Joskus muistan kuulleeni, että lähimpänä maapalloa aurinko olisi talvella ja kauimpana kesällä, lämmön tuo se kulma, mistä paistaa? Tätä ei vissiin haettu?

  VastaaPoista
 6. Menihän se vastaus aivan oikein. Aurinko tosiaan on lähimpänä maata talvella ja juuri tammikuussa. Asetin kysymyksen hiemän väärin (korkeimmillaan) :( -m-

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥