maanantai 25. helmikuuta 2013

Eira Estetica.

Kun minuun otettiin yhteyttä Helsinkiläisestä kauneushoitola Eira Esteticasta ja ehdotettiin blogiyhteistyötä, suostuin oikeastaan välittömästi. Olen monesti peräänkuuluttanut suomalaisten pienyrittäjien tukemista ja myös sitä, että perheen äiti muistaa huolehtia itsestään. Levännyt ja rentoutunut vanhempi vaikuttaa todella paljon perheen dynamiikkaan.

Kampaajallahan käydään suhteellisen usein, mutta kauneushoitola jätetään joko kokonaan välistä tai käymistiheys saattaa olla kerran kahdessa vuodessa. Itsekin myönnän käyneeni viimeksi jalkahoidossa varmaankin puoli vuotta sitten, mutta nyt ehdottomasti kunnostaudun ja itseasiassa seuraavan käynnin varaan juurikin Eira Esteticaan.

Toinen hoitolan kosmetologeista tiesi, että pidän luomusta, joten hän ehdotti, että meikkaisi minut Idun -merkkisillä mineraalimeikeillä. Omat kokemukseni mineraalimeikeistä eivät olleet kovinkaan kehuttavia ja johtuivat pääasiassa siitä, etten osaa niitä käyttää.

Idun on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, joka koostuu 100% korkeasti puhdistetuista mineraaleista. Idunin tuotteet eivät myöskään sisällä nikkeliä, joka on varmasti huippu-uutinen monille allergisille. Tuotteet ovat myös orgaanisia ja vedettömiä, joka osaltaan ehkäisee bakteerien kasvua. Lisäksi sarjaan kuuluu siveltimien puhdistussuihke, jota useissa muissa sarjoissa ei ole. Lisätietoja sarjasta saat klikkaamalla TÄSTÄ.

Nimensä sarja on saanut ikuisen nuoruuden jumalattaren Idunin mukaan ja meikkien upeat ulkoasut ovat Patrizia Cuccin käsialaa.

Oman meikkini taiteli ihana Raita. Raita on suomen kosmetologiyhdistyksen jäsen ja erittäin ammattitaitoinen ja iloinen persoona.

Tulin hoitolaan luonnollisesti ilman meikkiä, puhtaan ihon ja hyvissä ajoin ennen meikkiä levitetyn kosteusvoiteen kanssa. Aluksi kasvoilleni levitettiin keskivaalea "freja"-sävyinen mineraalimeikkivoide. Sain samalla hyvän opastuksen käyttöön. Voide sisältää SPF 15 aurinkosuojan, joten erillistä aurinkosuojaa esimerkiksi kevätauringolle ei tarvita.

Raita käytti levitykseen Idunin omaa, unelmanpehmeää kabuki -sivellintä, joka on valmistettu synteettisestä taklonista. Useimmiten luonnonharjakset saattavat aiheuttaa allergiaa tai ärsytystä kasvoille, joten sarja on yrittänyt minimoida tämänkin riskin. Tällä hetkellä muuten Eira Esteticassa on tarjous menossa: jos ostat Idunin mineraalimeikkivoiteen, saat kabuki -siveltimen kaupan päälle.

Tällä hetkellä ihoni on aika kuiva ja ennenkaikkea kirjava, joten meikkivoiteen päälle Raitaa levitti peiteväriä. Sarjaan kuuluu neljä erilaista peittävää tai korjaavaa tuotetta. Omat tuotteensa löytyy esimerkiksi couperosan peittoon ja niihin pienten lasten äitien iän ikuisiin tummiin silmänalusiin.

Olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin nämä tuotteet korjasivat tilanteen. Lisäksi vaikka meikkiä oli kasvoilla, iho ei näyttänyt, eikä varsinkaan tuntunut vahvasti meikatulta tai oudolta kerrokselta iholla.

Annoin vapaat kädet meikin tekoon, sillä olen useasti haaveillut pienestä muodonmuutosesta. Sitäpaitsi miten ikinä voi saada uusia ideoita, kun edelleen meikkaa samoin kuin 15-vuotiaana..öh.. Tai menee kampaajalle väriraidatleikkaus, kiitos. Tiedättehän?

Silmämeikki tehtiin keväisen raikkaaksi "brunkulla" -paletin sävyillä. Lisäksi poskiin hieman "lingon" -sävyllä tervettä hehkua ja huuliin sekoitus herkullisia "corneliaa" ja "astridia"

Toiveeni oli hillitty päivämeikki ja sellaisen siis sainkin. Sain myös hurjasti uusia ideoita ja hyviä vinkkejä. Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan joskus meikkiin menemistä. Toki vaikka tyttöporukalla ennen illanviettoa (tämäkin voi varata Eira Esteticasta), mutta myös puhtaasti uuden oppimiseen.

Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? Minä pidin ehdottomasti!

Meikki kesti hyvin iltaan asti ja kiilteli vain vähän. Raita antoikin vinkiksi, että sen sijaan että käyttäisi puuteria lisää t-alueelle, kannattaa painella hieman kasvopaperilla ylimääräistä kiiltoa pois ja yleisilme säilyy raikkaana.
 
Idunin mineraalimeikkejä voi ostaa suoraan Eira Esteticasta ja sarja on minusta hyvinkin kohtuuhintainen. Kauneushoitolan FB-sivuilta löytyy tarkempia hintoja, mutta kaikillahan ei tiliä sinne ole, joten tässä hieman suuntaa antavia hintoja: meikkivoide 43e, huulikiillot 21e..

Eira Estetica tarjoaa Idun meikkien lisäksi mm. Exuviance-kasvohoitoja (joissa vielä tämän viikon aikana käytyihin hoitoihin saa ilmaisen goodiebagin lahjaksi), ekologisia Kae-kasvohoitoja, erilaisia hierontoja ja manikyyreja. Ja koska pidän siitä, että lukijanikin hyötyvät näistä yhteistyökampanjoista, niin saatte -10% hoitojen hinnoista (kasvo, jalat tai vartalo) maaliskuun ajan mainitsemalla tästä blogikampanjasta. Eli nyt ehdottomasti poikkeamaan sinne!

Eira Esteticaan on mahdollista varata niitä tyttöjen iltoja, polttariporukan kaunistautumista ja muita ihania hoitoja joko yksin tai yhdessä. Kannattaa muistaa vaikka omaa Murua lahjakortilla intialaiseen päähierontaan tai käydä laittamassa kevätvarpaat kuntoon ja ottaa kiva kestolakka.

Kauneushoitola sijaitsee Tehtaakadulla ja on avoinna sopimuksen mukaan. Kosmetologit saa kiinni numerosta 050 409 5656. Puhelimeen ei luonnollisesti vastata jos hoito on juuri menossa, että taataan asiakkaalle mahdollisimman rentouttava ja viihtyisä kokemus. Jos hoito on juuri menossa, älä sure, tytöt ottavat sinuun varmasti yhteyttä takaisinpäin mahdollisimman pian.

Voin suositella hoitolaan täydestä sydämestäni! Eira Estetica on helposti lähestyttävä tavallisen ihmisen hoitola, joka tarvittaessa muutautuu moneksi.

Myös Raita ja Nina toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kaunista viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥