tiistai 5. helmikuuta 2013

Fiilispohja.

Tai itseasiassa pohja on pakastealtaasta ja täyte fiiliksellä tehty. Teen suolaiset piirakat harvemmin ohjeen mukaan, vaan lähinnä makustelen, mitkä sopisi tänään yhteen ja sekoittelen ja paistan. Käsityöläiset osaavat tehdä vaikka mistä aineista upeita askarteluja, minun lahjani on ruoka.

Fiilispiirakka (iltapala, välipala, lounas salaatin kera..)

Pohja pakastealtaasta, taisi olla myllyn parhaan pyöreä suolainen.

Täyte:

1 rs pekonisuikaleita
Pari tomaattia pilkottuna
2 dl kermaa
Puolisen pussia mozzarellajuustoraastetta
1 dl ruohosipulisilppua
Tuoretta basilikaa
Pippuria myllystä

Paista 200c n. 30 min.

Anna vielä vetäytyä uunin jälkeen reilusti, vartin verran, ettei täyte valu pohjan päältä.


Me syötiin iltapalaksi, myös lapset. Ja kehuivatkin vielä. Ehdottomasti miesväen makuun myös!

Hyviä herkkuhetkiä! 
























ps. luin tuon tekstin uudelleen. ei siis syöty lapsia iltapalaksi :)

3 kommenttia:

  1. :) Hyva, etta lapset jai syomatta. Herkullisen kuuloinen ja nakoinen piirakka.

    VastaaPoista
  2. Mama D:

    Nyt vaan leipomaan ;) Mä olen totaalisen kyllästynyt samoihin iltapalaleipiin aina, joten vaihtelu on tervetullutta!

    Tiina:

    Todella NAM! :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥