sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kevät, tule jo!Keräsin keväisiä inspiskuvia Lexingtonilta sunnuntaipäivään. Tuossa ikkunan takana lumi ja vesi tippuu räystäistä ja jos vielä aurinko pilkahtaisi tunnelma olisi varsin keväinen!

Jotenkin sitä kaipaa jo aurinkoa, vihertävää maata, hiirenkorvia, sipulikukkia, pääsiäisaikaa, kevätpiknikkejä.. Vaikka onhan tässä vielä talvilomapiknikitkin pitämättä! Lomaa odotellessa :)

Ihanaa sunnuntaita teille ja tervetuloa ihan hirmuisesti kaikki uudet lukijat <3


5 kommenttia:

 1. Kyllä kevät olisi poikaa:) Mutta kyllä se sieltä tulee. Ihana mullan tuoksu (pl koirankakkulit ja pissat), ensimmäinen kaunis keltainen leskenlehti, valkovuokot, kielot jne. Ja ne ekat lämpimät aurinkopäivät - jaiks! Mutta se lämpö on petollista, koska maa on vielä kylmä. Kauniita kuvia Sinulta taas. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa. -m-

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olit jättänyt puumerkin blogiini:) sitä kautta löysin tänne kauniiseen blogiisi:) Jään seuraamaan, minä myös:)

  VastaaPoista
 3. Lunta satelee meilläpäin, märkää sellaista ! kiitos kun jaoit noi kesätunnelmakuvat, niiden avulla jaksaa jatkaa haaveilua tulevasta keväästä ♥

  VastaaPoista
 4. Sita kevatta itsekin odotellessa. Meidan etupihalla kukkii jo narsissit, mutta tama ainainn sade ja kolea ilma saisi jo riittaa.

  VastaaPoista
 5. -m-:

  Äitienpäivän aikaan alkaakin olla jo enemmän noita kevätkukkia, siihenkään ei ole enää pitkälti :)

  Kalamuija:

  Voi kiitos kehuista :) Ja tervetuloa!

  Riitta:

  Ei mitään :) haaveet kantaa usein pitkälle!

  Mama D:

  oi, ihanaa! kyllä kelpaa, kun kevät saapuu ajoissa, me täällä vielä varmaan kaksi kuukautta odotellaan noita ekoja kukkia.. lähetän sinne aurinkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥