maanantai 4. helmikuuta 2013

Lahjakorttihöpinää.
Kuka tunnustaa olevansa yhtä huono lahjakorttien käyttäjä, kuin minä täällä? Tykkään niistä ihan hirveästi, mutta jotenkin aina viimeisenä voimassaolopäivänä tulee paniikki, hyökätään autoon ja pääkallopaikalle. Niin kävi tässäkin.

Joulupukki toi minulle lahjakortin Guessin liikkeeseen ja kortti oli voimassa tammikuun loppuun. No eihän siinä ole kiire, eikä mikään. Päinvastoin! Voi ihan rauhassa miettiä sopivan päivän ja lähteä isolle kirkolle. Helsinkiin. Tai sitten edellisenä iltana paniikissa miettii, että kyllä se on pakko lähteä. Ihan joutuu, heh..

Olen kuitenkin ihan äärimmäisen tyytyväinen, että lähdin. Ja itseasiassa Helsingissä oli virkistävää käydä, vaikken kaukana asukaan. Mutta kyllä se on ihan eri maailma! Kaikki ihmiset on niin viimeisen päälle fiinejä ja laitettuja ja sitten yksi tämmöinen kotiäiti.

En edes uskaltanut käydä stockalla siellä kahdeksannessa kahvilla, vaikka teki mieli. Entäs jos en osaakaan siellä käyttäytyä? Menin sen sijaan hesburgeriin kanatortillalle. Sekin on hei tosi hyvää! Noh, minä ja omituisuuteni. Eikä kaverin kanssa olisi ollut yhtään niin hankalaa.. Eli jos joku haluaa myös sinne kahville, niin mennään vaan :D

Mutta asiaan! Lahjakortti oli tosiaan käytettävä ja hetken aikaa harkitsin muutamia ihania kenkiä (taas) ja vaatteita. Faktahan oli kuitenkin se, että Pienin nökötti rattaissaan (vähintäänkin yhtä kauhistuneena) ja sovitushommat on siis poisluettu. Päädyin siis koruun ja avaimenperään.

Koska ihanassa uudenkarheassa autonavaimessani roikkui edelleen autoliikkeen tunukset, rekisterinumerot ja vielä hinausliikkeen lappu, oli avaimenperä loistojuttu. Superpieni guessin laukku kiikkuu mukana minne menenkin. Laukkuun saa vielä sisälle vaikka parkkirahaa!

Toinen hankintani lahjakortilla oli yksinkertaisen kaunis sydänkoru, johon on istutettu kristalleja vieriviereen. Koru on nyt torstaista lähtien ollut kaulassa joka päivä ja todennäköisesti onkin siihen asti, kunnes saan hoidettua sen kalevalakorun taas kuntoon.Mitäs tykkäätte? Itse olen ainakin ihan myyty..


5 kommenttia:

 1. Guessin korut & laukut on minunkin suosikkeja. Todella kauniit valitsit <3 Olen ihan toivoton lahjakorttien kanssa. Aina unohdan ne käyttää ajallaan ja ne Groupon citydealit jää myös lunastamatta....

  VastaaPoista
 2. Pikku Hiiri:

  Kiitos!
  Hyvä (tai ehkä hyvä sittenkään), että löytyy muitakin toivottomia. Noissa lahjakorteissa pitäisi olla kyllä rajoittamaton voimassaolo :D

  VastaaPoista
 3. No hei. Olen useamman kerran pyytänyt sua käymään Pitskussa kanssani. Ihana paikka ja vaiks mitä ostettavaa - ja ilman lahjakorttia, jos lähdet vain mun mukaan;) Mun duunikaveri asuu siinä lähellä eikä voi vastustaa kolme kertaa viikossa siellä käyntiä. Laukut, korut, vaatteet, kengät jne. - Guessiä kaikki! Palataan, jookos? -m-

  VastaaPoista
 4. Missä Pitskussa on tuollainen 'aarreaitta?:)

  VastaaPoista
 5. -m-:

  täytyisihän sinne mennä :)

  Anonyymi:

  Valimotiellä, sellainen kuin MPH fashion outlet city.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥