torstai 21. helmikuuta 2013

Pitkää ikää.


Tässäpä tämä tuunausidea, minkä poimin jokin aika sitten Kirsikan blogista. Meillä keskimmäinen on varsinainen konttailija ja nämäkin ihant me&i leggarit alkoivat jo näyttää parhaat päivänsä nähneiltä, mutta vain yhdestä kohtaa. Polvista nimittäin näkyi lähes läpi.

Virkkasin novitan batiikki -puuvillalangasta tuollaiset ympyrät ja ompelin kiinni polvien kohdille. Lanka on tuollaista hauskaa, väriä vaihtavaa, jolloin jokainen paikka on uniikki. Pääasia, että sopii väreihin.


Tyttö oli ainakin hurjan onnellinen "uusista" pöksyistään ja äiti sai hauskan projektin. Aion ehdottomasti jatkaa leggareiden ja sukkisten käyttöikää uudelleenkin näin! Varsinkin vähän arvokkaammat vaatteet tulevat saamaan paikkansa. Kaikki omannäköisensä ja -värisensä.

Me&i pakettikin tuli ja sieltä kaivettiin heti suosikkitunika päälle. Itsekin olin kovin tyytyväinen paketin sisältöön, siitä myöhemmin lisää. Nyt lähden keittämään kahvia ja herkuttelemaan macaronseilla, mä olen NIIN koukussa!3 kommenttia:

  1. Mulla olisi sopivasti violetinkirjavaa batikia puoli kerää, ja violetit leggarit polvesta rikki :) suosuiskohan tuo käyttämään

    VastaaPoista
  2. Kippuralla:

    Nyt vaan virkkaamaan :) täytyy vaan saada myytyä idea jotenkin.. itse näytin kirsikkapuun postauksen ja sitten käytiin yhdessä ostamassa lankaa. Tyttö jäi oikein innolla odottamaan! Virkkaa vaikka sydämet ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥