maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aarre ja voittajat.

Meillä oli viikonloppuna sellainen kevätsiivous, että oksat pois! Varasto käännettiin lattiasta kattoon, kirjaimellisesti ja kaikki tavarat käytiin läpi. Kirppispöytä alkaakin keskiviikkona ja sinne on vietävää, trust me.

Samalla, kun kävimme varastoa läpi, tein löydön. Haaveilin lapsena pitkään piianpeilistä ja sainkin sen vinguttua noin kymmenkesäisenä joulupukilta. Pitkään se koristi kirjoituspöytääni lapsuudenkodissa ja kun oli aika muuttaa omilleni, seurasi se mukana.

Nyt kymmeniä vuosia myöhemmin se sama peili koristaa tyttäreni pöytää.

Muutaman kauneusvirheen toki löysin, mutta haluan ne pitää siinä. Muru ehdotti maalaamista, mutta minusta se on täydellinen juuri näin.

Löysin peilin laatikosta yläasteaikaisen ihastukseni nimen kortissa. Ehkä tyttärenikin joskus piilottaa sinne omansa. Ehkä hän itkee samat kasvukivut tuijottaen peiliin ja miettien maailmaa. Ehkä hän meikkaa ensimmäisen kerran ja lähtee kokeilemaan siipiään. Ehkä hän ottaa sen mukaansa ja antaa tyttärelleen.


Eilen myös päättyi walldesign.fi kanssa yhteistyössä järjestämäni arvonta. Kolme onnekasta siis saavat valita oman suosikkinsa walldesing.fi valikoimasta A4 kokoisena.

Seuraavat kolme voivat laittaa minulle sähköpostina valintansa ja yhteystiedot, mihin palkinnon saa postittaa:


manki kirjoitti...
http://www.walldesign.fi/fi/mustavalkoisia-tauluja/beautiful-mess.html toi olis ihan täydellinen meille :D
Satu kirjoitti...
Mä en ikinä voita mitään mutta osallistun silti. Mun valinta ois tämä juliste minimiehelle (http://www.walldesign.fi/fi/lasten-motiivit/kastetaulu-mustavalkoinen.html) kukaan ei nimittäin ilmoittanut hankkivansa sitä kastelahjaksi.
piia kirjoitti...
Olen himoinnut Helvetes jävla skit-tekstiä, mutta sitä ei ilmeisesti ole valikoimissa. Siispä valitsisin lapselle viivakoodin http://www.walldesign.fi/fi/lasten-motiivit/viivakoodi.htmlOnneksi olkoon voittajille ja ihanaa viikkoa kaikille!8 kommenttia:

 1. Hei jee. Tänään oli siis mun pvä <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä siivota kun on inspis päällä! Onnittelut voittajille

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tismalleen samanlainen peili lapsena! Missäköhän se nykyään on...

  VastaaPoista
 4. OI ihana löytö.Mullakin oli piianpeili pienenä ja ihan samalla lailla sinne jemmattiin ihastusten nimiä jne. Jossain vaiheessa värjäsin sen kultatussilla... tuunaja jo silloin;) Siitä tuli hirveä ja taisi mennä kaatopaikalle.

  VastaaPoista
 5. Pieni Lintu:

  Kiitos :)

  Satu:

  Onnea!

  Birgit:

  Kyllä! Itseasiassa sen verran edelleen, että just hain matot ulkoa sisälle :)

  Rillo:

  Noi on jotenkin niin suloisia ja tulleet taas muotiinkin! Toivottavasti löydät omasi :)

  Kalamuija:

  Sellainen bling on nyt kanssa muotia ;) Tuunaus kunniaan!

  manki:

  Onnittelut!

  piia:

  Onnea :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥