torstai 7. maaliskuuta 2013

Mökki.

 
Terveisiä Himokselta!

Kaikenkaikkiaan ihan mieletön reissu. Meitä lähti matkaan "oman perheen" lisäksi myös Murun äiti (perhettä hänkin, mutten osannut paremmin kuvailla) auttamaan lastenhoidossa ja se mahdollisti ihan eri tavalla lomailun. Kaikille.

Kuusihenkinen porukka matkusti fordin smaxilla ja mahduttiin ihan ok. Mukaan piti mahduttaa siis kolme turvaistuinta, sekä kolme aikuista. Ja yhdet emmaljungan scooterit. Ei ihan helppo homma, varsinkaan, kun suksiboxia ei ollut matkassa. Tosin skimbakamat vuokrattiin.

Kuvia on paljon ja ajattelinki jakaa ne kahteen tai kolmeen postaukseen. Aloitetaan luonnollisesti majoituksesta. Huippu mökki, rakastuin. Tänne palataan joskus kaveriporukalla laskemaan. Kaksi perhettäkin mahtuu hyvin. Kolmekin ehkä, riippuu vähän kokoonpanoista.

Meille tärkeintä oli makuuhuoneiden määrä. Tässä tapauksessa neljä erillistä ja yksi parvi. Mummi sai oman, Pieninkin ja me vanhemmat. Isot halusivat nukkua yhdessä, joten parvi jäi käyttämättä. Mökin tilat oli jaettu kolmeen kerrokseen. Alhaalla kaksi makuuhuonetta, suksienhoitotila, sauna- ja pesuhuone, wc, sekä kodinhoito. Keskikerroksessa oli tupakeittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta ja wc, sekä terassi ja piha. Ylimpänä parvi.

Pesukoneen olemassaolo oli myös tärkeää, sillä kotiin ei tuotu pyykkiä juuri lainkaan. Kone pyöri siellä ja matkalaukkuun saatiin puhtaat ja viikatut vaatteet, suosittelen!

Mökiltä oli noin 400m länsirinteisiin matkaa ja upeat näköalat. Keittiö-olohuone ja sauna olivat suunnattu rinteisiin päin ja yksi alakerran makuuhuoneista myös.

Tilasimme etukäteen vielä liinavaatteet varaamosta (tarjous), ettei niihin mennyt matkalaukku- ja autotilaa. Ensi kerralla loppusiivouksenkin.

Palaan myöhemmin lisäkuvien kera, nyt suihkuun ja unille, että jaksan nähdä teitä ihania lukijoita huomenna me&i järkkäämässä illassa. Jestas, että jännittää! Ja vielä muistutus, että walldesign.fi arvonta päättyy huomenna (klikkaa sivupalkista mukaan!). Kannattaa osallistua, sillä nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa! Vain parikymmentä osallistujaa tähän mennessä, ohhoh..

En muuten saanut jostain syystä tekstiä tuonne mihinkään väleihin, joten kaikki nyt tänne alas pötkönä, pahoittelen bloggerin temppuilua ja omaa osaamattomuuttani :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥