maanantai 11. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä me&i kanssa.

Perjantaina olikin se isosti mainostamani bloggaajien ja heidän lukijoidensa ilta Dylan Arabianrannassa. Tapahtuman järjesti me&i, kiitos suuresti että sain olla mukana!

Aluksi jännitti ihan hillittömästi nähdä suuri joukko ennestään tuntemattomia ihmisiä, mutta ei pelkästään se. Vaan ehkä eniten siinä, että ne samat tuntemattomat ihmiset lukevat tätä blogia ja ihan tykkäävätkin. Seuraavat meidän elämää ja juttuja ja mä en tiedä heistä mitään. No nyt tiedän muutamasta :) Olitte kyllä aivan mahtavia tyyppejä ja toivottavasti saadaan joskus törmätä uudelleen tällaisessa lukijaillassa.

Ehdoton sukseehan tämä oli, joten eiköhän joskus vielä.


Ilta rakentui me&i:n, bloggaajien, lukijoiden ja herkullisen ruuan yhdistelmästä. Mä en voi sille mitään, mutta jos tarjolla on tällaisia herkkuja, kuvaan niitä. Ruoka ei liiku, ihmiset liikkuu :)

Tuo alakuvan näkkäri oli ihan mieletöntä! Jos joku tietää, missä sitä myydään niin antakaahan vinkkiä.
Aloitimme ruokailun merkeissä ja jatkoimme siitä katselemalla tosi kivan videon me&i mallistosta. Kunnes päästiin itse asiaan! Malliston kevätlisäykset olivat ihania ja siellä oli ainakin yksi supersuosikki naisille, joka lähti ilmeisesti aika moneenkin tilaukseen mukaan. Ja miksei olisikin lähtenyt -20% alennuksella koko valikoima. Jäin miettimään, josko olisin tilannut uudet skinnyt vanhojen tilalle, jotka jäivät isoiksi, mutta jätin kuitenkin tilaamatta. Nyt harmittaa..

Jokainen osallistuja sai mukansa tuon goodiebagin, jossa oli sisällä mm. pipo, servettejä ja kosmetiikkaa.


Mallistolisäys julkaistaan siis kokonaisuudessaan keskiviikkona me&i nettisivuilla. Emännät saavat nähdä sen jo tiistaina. Mitä luulette, että sinne tulee? Mitä pitäisi ehdottomasti tulla?

Mukanahan meitä siis oli:

Mami gogo
Eppusen kaapilla
Minä itse
Toukokuun tyttö
Kuulasta ja kepeää

Kiitos myös kaikille teille bloggaajille, että teitte omalta osaltanne tämän illan mahdolliseksi. Harmi, että aika loppui kesken, sillä ainakin mulla olisi riittänyt juttua!

ps. mites toi ihmevirne :)


7 kommenttia:

 1. Kiitos vielä että sain olla mukana viettämässä Naistenpäivän iltaa hyvässä seurassa. Tällaisestä pienestä irtiotosta saa kotiäitikin uutta virtaa! Ja tulihan niitä ostoksiakin tehtyä... :)

  -Mari

  VastaaPoista
 2. Oli mukava ilta! Kiitos minunkin puolestani, että sain olla mukana :) Ruuat olivat niin herkullisia ja oli hauska nähdä ihan kasvotusten. 1v9kk:n ikäinen tyttäreni on kulkenut onnellisena kotona se 3koon lahjapipo päässään :D
  Tilauksen saapumista odotellen!

  -Pauliina-

  VastaaPoista
 3. Hei harmitti just se, kun ei paljon ehtinyt jutella!! Next time.. Arvaas vaan, mitä mun kuville kävi - olin unohtanut laittaa muistikortin kameraan = kuvia pyöreät nolla. Harmittaa, mut onneks muilla on :-D

  VastaaPoista
 4. Oli oikein mukava tavata! Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja hauska. :)

  VastaaPoista
 5. Mari:

  Oli kiva tutustua, vaikka ei ehdittykään ihan kamalasti jutella. Mä jo odotan tilaustani :)

  Paupau:

  Mutta sehän on niin nätti pipokin, että kyllä kelpaa! Onnea odotukseen <3

  Hannis:

  Eikä! Tosi kiva..
  Musta tuntuu, että en halua blogimaailmasta pois kulumallakaan, niin varmasti vielä törmätään :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Pitipä tulla kurkistamaan sinun kuvat mukavasta illasta. Juttelimme ihan siinä lopuksi vähän aikaa --- oli kiva tavata. Olen muuten tuo yhdessä kuvassasi ruokalistan takana kameran kanssa hiippaileva tyyppi, jolla on neljä lasta;) Tuiren kanssa onneksemme molemmat tilattiin ne sinua kaihertamaan jääneet skinny jeansit... Kiitos sinullekin --- oli kivat naistenpäiväkekkerit:) Voimia vielä arkeen ja toivottavasti pikkuisen iho-ongelmat jo helpottavat!

  VastaaPoista
 7. VillaVaahtokarkki:

  muistankin sinut :) oli kiva tavata! mulla jäi vielä yksi uutuus nyt mietittämään, mutta sen kai voi paljastaa vasta huomenna. hitsit! ei pitäis ikinä jäädä pohtimaan :)
  Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥