torstai 21. maaliskuuta 2013

Poikaystävän housut.


Tai tarkemmin kai poikaystävät jalassa. Nimittäin ne uudet me&i boyfriendit. Pääsin nyt ensimmäistä kertaa kokeilemaan sopivaa kokoa ja nämähän on superkivat! Tosi pehmeää ja kevyttä materiaalia, joustaakin. Eli jos skinnyt oli unelmat jalassa, nämä kyllä jatkavat samaa linjaa.

Farkkujen tarkoitus on hieman tuollatavalla lököttää edestä, mutta halutessaan niistä voi tehdä vaikka vyöllä korkeavyötäröiset perusfarkut. Kapeat lahkeet menee kivasti saappaiden sisään, vaikka näissä kuvissa onkin etikettimoka ja ei kenkiä, heh.

Valkoisista farkuista tulee elävästi mieleen teiniaikojen kesäyöt baarijonoissa. Piti olla leviksen 555, ne oli coolit. Tennarit silloinkin jalassa. Sama muoti silloin ja nyt. Kuka tunnustaa?

Tällä hetkellä meidän tahmatassu estää housujen käytön, joten en niitä hankkinut, mutta tuo yläkuvan paisley cutest blouse odottaa jo kesäkelejä kaapissa. Ja luulen, että alakuvan longsleevekin löytää paikkansa vielä.

Kevättä odotellessa!


6 kommenttia:

 1. Joo muistan niin ne valkoiset farkut ja pitkät bilejonot! Valkoisia housuja löytyi kaapista useita. Nyt taitaa olla joku paksureisifobia kun en niitä hevillä enää jalkaan laittaisi. Toki viimekesänä rohkaistuin ostin parit valkoiset caprit :)

  Sun jalassa noi kyllä näyttää kauniilta ja kivan mallisilta!

  VastaaPoista
 2. Marika:

  Siitä se lähtee ;) Ensin caprit ja kohta ollaan takaisin lähtöpisteessä! Ehkä en enää niitä 555 laittaisi jalkaan kuitenkaan..

  Kiitos! Suosittelen noita lämpimästi, on niin jotenkin mukautuvat.

  VastaaPoista
 3. Kivannäköiset nuokin farkut, en taida uskaltaa edes kokeilla ettei tule pakkomiellettä ostaa :D osaatko sanoa onko tuo pinkki pisley-paita ja sitten valkea woven blouse ihan samaa mitoitusta? mun täytyis nyt ihan sovittamatta tilata se pinkki paita.

  VastaaPoista
 4. Heidi:

  No minäkin mietin ja mietin, mutta järkeilen tuolla tahmatassulla, ettei kannata :)
  Minusta on samaa mitoitusta. Erilaista materiaalia toki ja kuvassa oleva pinkki paita on s. Silti itselleni ottaisin xs, kuten valkoisenkin. Toppi on xs.

  VastaaPoista
 5. No valkoset boyfriendit on huioou kivat! Itsellä myös samat pökät :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥