sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Rinteessä.

Tuli vähän sellainen "long time no see" -fiilis, vaikka toissapäivänä juuri kirjoittelin. Tosi outoa ja joo, koukuttavaa hommaa tämä kyllä on. Vielä viimeiset lomajutut postailen ja sitten lupaan, ettei tarvitse katsella enää yhtään Himos-kuvaa. Ennen ens lomaa. Tulee varmaan jo korvista..

Huomenna sitten kuvia mahtavasta me&i -illasta!

Vaikkakin kävi samoin, kuin tässä reissussa näille kuville. ps. muista tarkastaa kameran asetukset, ettei tarvitse käyttää filttereitä. No en muistanut.

Aika tosiaan kului oikeastaan vain rinteessä ja mökissä. Aluksi suunnittelin, että moottorikelkkasafari olisi kiva ja mörrimetsä myös. Niin, ja pilkkiminen ja kaikki. Kunnes todellisuus iski vastaan. Kaksi kokonaista päivää ja kaksi puolikasta. Eihän siinä millään voi tehdä kaikkea.

Ja pääasiahan oli, että Nopsteri saa harjoitella ja me laskea.

Kävikin niin, että Tirppa kinusi kovasti rinteeseen. Olin täysin yllättynyt, että meidän ennen niin arka viisivee halusi tulenpalavasti päästä syöksymään alas. Otettiin hänelle yksi oppitunti, jonka jälkeen laskin hänen kanssaan kahdestaan. On muuten hirmuisen vaikeaa laskea kaksilla suksilla!

Nyt meillä on siis perheessä entisen yhden laskijan jälkeen yhteensä neljä! Olen kyllä tosi iloinen, että lapset löysivät ilon myös minulle rakkaan harrastuksen parista.

Kunniamaininnan Himos saa erityisesti siitä, että lasten hissit ja rinteet ovat ilmaiset. Länsipuolella on yhteensä kolme ilmaista hissiä, kaikki erilaisia ja pohjoisrinteissä vielä yksi lisää. Tietysti alle seitsenvuotiaat pääsevät ilmaiseksi, mutta seitsemänvuotiaskin löysi riemun nimenomaan lastenrinteistä.

Nopsterille otin ekalle päivälle iltalipun ja tokalle päivälipun, mutta eipä häntä juurikaan kiinnostanut vielä isot rinteet. Muutaman kerran laskettiin yhdessä. Lasten puolella oli kumpareita ja pujottelua tavallisen mäen lisäksi, joten mielenkiintoa riittti.

Todennäköisesti palataan ensi vuonna tänne uudelleen laskemaan isompiakin mäkiä, nähdään!


Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille teille <3

Minä vetäydyn nyt sohvalle tuhoamaan loppuja pomp de lux -kutsujen tarjoiluja, nams!5 kommenttia:

 1. meiltä on himokselle noin 40min ajomatka, on käyty jo koulunkin kanssa pienenä siellä laskemassa. ja vähän lähemmän keskuksen valot näkyy meidän olohuoneen ikkunasta ;)
  lapset on kinunneet rinteeseen heti kun on tajunneet mitkä ne valot on

  VastaaPoista
 2. Kippuralla:

  Niin lähellä! Meillä on lähin hiihtokeskus myös tossa noin 15km täältä, mutta korkeuksilla sitä ei ole pilattu :D Kiva siis lasten kanssa!

  VastaaPoista
 3. Toi on tosiaan plussaa, että lasten rinteet ovat ilmaiset. Täällä pohjoisessakin oli ennen.. eipä ole enää.
  Hyviä kutsuja. Paljon kuvia tänne sitten:)

  VastaaPoista
 4. Kalamuija:

  Musta on tosi tylsää, että monet hiihtokeskukset laittavat kaikki maksullisiksi, vaikka homma saattaa mennä just toisinpäin. Yksi ilmainenkin rinne saattaa tuoda hirveän määrän asiakkaita ja sana kiirii. Ei ne kaikki sinne ilmaisrinteeseen jaksa jäädä ;)

  Kiitos :) Huomenna pomppeja siis!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä lautailu kuume vaa pahenee! Himos on yks mun lemppari paikkoja, mutta tän vuoden laskemiset on tosiaan ison masun takia jäänyt kokonaaan :/ ens vuotta odotellessa :))

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥