lauantai 2. maaliskuuta 2013

Sorsastelua ja voittaja.

Perjantaina juhlittiin ihan vaan meidän tyttöjen kesken ensimmäistä kotipäivää. Tirppa jäi nyt kokonaan pois päiväkodista toistaiseksi. Tämä päätös kypsyi pikkuhiljaa ja nyt aika oli oikea. Tai oikeammin hoitosuhde keskeytettiin. Syksyllä tarjotaan taas paikkaa, jos otamme sen vastaan ja sitten vuoden päästä alkaakin eskari. Juteltiin Tirpan kanssa tästä, hänkin sai olla osaltaan kertomassa mielipiteensä ja päädyttiin kerhoihin.

Meidän juhliminen oli niinkin eksoottista, kuin pieni retki upean aurinkoisessa säässä sorsia syöttämään. Ranskanleipä kainalossa tallusteltiin kosken varteen.

Sorsia oli mielettömästi! Ja tosi rohkeitakin olivat. Tulivat ihan jalkoihin kerjäämään leipää, kyllä sai olla silmät selässä, kun vahti, etteivät ala nokkimaan. Aika tottuneita olivat ihmisiin ja säyseitäkin, kilttejä. Käyttekö te syöttämässä sorsia?

Pienin istui rattaissaan hievahtamatta, tuijottaen. Kotona vielä kun kysyin, että miten tipi sanoo, niin kaakatti hauskasti :D

Sää oli kyllä kertakaikkisen upea! Noista aurinkoisista päivistä saa niin paljon voimaa taas odottaa kesää. Sekin on onneksi ihan nurkan takana. Nopsteri toivoi tänään kovasti kesää. Sanoin, että jos nyt olisi kesä, ei päästäisi maanantaina lähtemään laskettelemaan. Hän mietti hetken ja totesi, että laskettelu on kyllä tosi kivaa. Tykkään siitä enemmän kuin karkista. Aaaww.. Se on jotain se!

Öitä lasketaan ja minulla menee aika pakatessa ja valmistellessa.

Kesästä ja keväästä puheenollen lupasin kertoa Viivi&Viktorin arvonnan voittajan tänään. Kevään uutuudet ovat kyllä ihania ja suurimman suosion taisi saavuttaa Guessin perhosmekko. Niitä saattaa siis näkyä kesän juhlissa..

40e lahjakortin voittajaksi arpoutui:Blogger Venkku sanoi...
Mukana! :) Nämä Guessin keltaiset paidat olisivat ihanat kesäksi meidän pojille: http://www.viiviviktor.fi/tuotteet/pojat/2-4-vuotta/guess-pikeepaita-keltainen-pojat-2-4v/
27. helmikuuta 2013 8.26
 Poista

Jos onni ei suosinut, niin kannattaa tilata Viivi&Viktorin uutiskirje. Siellä arvotaan joka viikko tilaajien kesken 30e lahjakortti kaupaan. Uutiskirjeen pääset tilaamaan TÄSTÄ.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille! (laitatko Venkku minulle sähköpostia)

Eilenhän alkoi blogissa sitten uusi arvonta yhteistyössä Walldesing.fi kanssa. Klikkailkaapa tuolta sivupalkista osallistumaan.

Oikein ihanaa lauantai-illan viettoa kaikille ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! Teitähän on jo pian 200, hui!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun onni suosi ihanassa arvonnassa, jes!!. :) Laitoin äskettäin sähköpostia sulle. :)

    VastaaPoista
  2. Venkku:

    Onnea :) Toivottavasti olet jo palkintosi saanut :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥