perjantai 15. maaliskuuta 2013

Valokuvaseinä ja walldesing.fi osa kaksi.

Nyt, kun on vielä muutama päivä osallistua yhteistyökampanjaan walldesign.fi kanssa, niin sain rakennettua valmiiksi meidän portaikon toisen (tai ehkä ainoan, en tiedä vielä) valokuvaseinän.

Olen kivasta seinästä haaveillut jo pitkään ja upeita on tullut vastaan blogissa jos toisessakin. Vähän vinkkejä sieltä sun täältä ja yksi idea lainattu ystävältäni (voit huutaa J hep, jos näet ja tunnistat itsesi :)).

Yhteinen tekijä oli, että haluan kehysten olevan samaa sarjaa, sekä kuvien samaa sävyä.  Kaikki kuvat ovat jonkun muun, kuin minun kuvaamiani ja tilattuja harmaasävyisinä. Julisteen halusin myös. Sellaisen, jolla on merkitys, kuitenkaan olematta turhan imelä. Löysin walldesign.fi valikoimista tosi kivan, joka sopi kuin nenä päähän. Sävykin oli oikea. Kengät ovat noin kolmekymmentä vuotta vanhat, omat ensikenkäni. Toisetkin olisi, mutta ne saa toistaiseksi jäädä säilöön.

Mitäs tykkäätte?

Noi portaat mäntypuisena ei ole kauhean mediaseksikkäät, mutta oikeastaan olen oppinut tässä vuosien varrella tykkäämään niistä. En enää näe niinkään niiden väriä, vaan kivan muodon ja hieman erikoisen leikkauksen. Yksi taulukoukku joutaa vielä vaihtoon, oli vääränlainen, mutta olkoon hetken. Sellainen minä olen, suurpiirteinen ja tyytyväinen siihen.

Walldesign.fi kilpailuun ehtii siis vielä osallistua. Kolme teistä voittaa oman upean ja vapaavalintaisen julisteen A4 kossa itselleen. Klikkaa arvontaan sivupalkista!

Minä lähden tästä vaihtamaan ipanoille lakanoita ja aloittelemaan viikonloppusiivousta. Meillä onkin taas varaston läpikäynti ja ensi viikolla alkaa kirppispöytä. Ihanaa viikonloppua teille <3

ps. mites toi play -merkki tossa sisaruskuvassa :D


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää...mullakin on suunnitelma tuollaisille syvemmille kehyksille, mutta odotellaan inspiraatiota. Mäkin olen uudelleen rakastunut noihin mustavalkokuviin. Niistä on vaan helpompi aistia tunnelma kun turhat värit on pois...

  VastaaPoista
 2. Meillä on valokuvat makkarin seinällä --> vaihdettiin järjestystä ja tulikin tyttöjen huone. No menee ne sielläkin, ikean kehyksiä missä ei ole lasia vaan muovi. Turvallisemmat meille ;)

  VastaaPoista
 3. Hep :D
  Kivannäköinen seinä, mustavalkoiset valokuvat ovat kyllä niin kauniita, sopii paremmin sisustukseen :)

  -J-

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti valokuvaseinä. Itselläkin on ajatuksena jotain saman tyylistä kehitellä lähiaikoina kunhan vain ehtisi. :)

  Kiva blogi!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥