tiistai 19. maaliskuuta 2013

woven longsleeve blouse.


Kun me&i julkaisi kevät/kesä mallistonsa, sain valita itselleni tuotteen testiin. Valkoiset boyfriendit (niistäkin tulossa juttua) houkuttelivat yli kaiken, mutta päädyin kuitenkin tähän ihanan kevyeen paitaan.

Kangas on 100% pehmeäksi vaatepestyä puuvillaa ja aivan mielettömän kivantuntuinen iholla. 

Minullahan oli tämä paita päällä jo me&i järjestämässä illanvietossa, mutta nyt näette sitä lähempää. 

Hihoissa ja helmassa on tuollainen joustava rypytys ja edessäolevat napit voi halutessaan avata. Toki kaula-aukko on tässä omassanikin koossa (xs) jo sen verran suuri, ettei välttämättä tarvitse. Omaan paitaani itseasiassa ompelin muutaman piston juurikin tuohon kaula-aukkoon, että sain sitä hieman kurottua umpeen. 


Lempiyhdistelmäni tällä hetkellä on nuo beiget chinotyyppiset housut ja tämä woven longsleeve blouse. Vilposempaan aikaan vielä huivi kaulalle. Kesällä sitten vaikka biksujen päälle helteellä. Ja kädet kyynerpäitä myöten ristiin, että se helle tulee, sillä tilasin saman sarjan topinkin.

Ja niistä uutuuksista ihan mieletön shortsien kanssa!

Tästä tuli kyllä kertaheitolla yksi paremminsta lempparipuseroistani. Mitäs te muut olette tykänneet?


3 kommenttia:

 1. Mulla myös sama paita ja olen ihan ihastunut siihen :) skinny jeansien kanssa ihan paras! Haaveilen jo kesästä ja lämpimistä päivistä jolloin voin laittaa tuon paidan ja lyhyet shortsit. Olen ajatellut tilata myös sen samanmallisen pinkin paidan, tykkään niin tuosta mallista :)

  VastaaPoista
 2. Hanna:

  voi kiitos <3

  Heidi:

  toi on kyllä ihana! ja ne skinnyt myös! itseasiassa mulla on tulossa postaus siitä pinkistä, oli tosi ihana päällä sekin, sellaista painavampaa kangasta :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥