maanantai 8. huhtikuuta 2013

Bileet?

Kevään ja kesän edetessä monelle tulee varmasti eteen jos jonkinlaisia kekkereitä. Itse tykkään juhlia kaikenmaailman kissanristiäisetkin asiaankuuluvin vermein ja tavoin.

Monet varmasti pähkäilevät juhlapukeutumisen kanssa, mikä on sopivaa ja mikä ei. Pääpointtina itse sanoisin, että mielummin yli-, kuin alipukeutumista.

Se, että juhlaan pukeudutaan juhlavasti kertoo myös järjestäjälle sinun arvostuksesi häntä kohtaan.

Juhlia on toki  erilaisia. Esimerkiksi pieniin perhejuhliin sopii huomattavasti vapaampi linja, kuin kesähäihin.

Ja jokaisella on myös oma makunsa, mutta omasta mielestäni esimerkiksi farkut eivät ole juhlavaate, vaikka mageat ovatkin. Chinoilla tai muilla vastaavilla saa heti paljon huolitellumman olemuksen ja ovat jalassa yhtä mukavat.

Pukeutumisessa täytyy nimittäin kuunnella myös lasta. Ei ole mitään järkeä laittaa kauluspaitaa ja takkia lapselle, joka niitä inhoaa yli kaiken. Silloin täytyy vain improvisoida.
Keräsin teille muutaman kivan vaihtoehdon lekmer.fi valikoimasta, joita voisin ainakin itse käyttää ipanoilla juhlissa. Mukana on sekä kevyempää, että juhlavampaa. Ja löytyy heidän valikoimastaan myös ne viimeisen päälle tummat puvutkin.

Kuva 1. mekko - tossut - villatakki
Kuva 2. pojan merimiespuku - tytön merimiesmekko
Kuva 3. liivi - shortsit
Kuva 4. mekko

Itse en ole Lekmeriltä tilannut aikaisemmin ja kauppa oli minulle uusi tuttavuus. Ja kun minuun otettiin heiltä yhteyttä, lähdinkin mielenkiinnolla kirjoittelemaan juhlapukeutumisesta.

Sivuston hakutoiminto saa myös erityiskiitoksen hyvästä käytettävyydestä.

Suosittelen lämpimästi kurkkimaan muutakin valikoimaa, sillä vaatteita on jos mihinkin tilaisuuteen aina perusmerkeistä merkkivaatteisiin.

Millaista pukukoodia te muut seuraatte juhlinnassa?


5 kommenttia:

 1. Tutustuin juuri viikonloppuna Lekmerin lastentarvike valikoimiin ja aikas ihaniin sisustustuotteisiin (oletkos katsellut niitä?) vaatepuolta en huomannut edes katsoa. Täytyypä käydä tutustumassa.

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Mä ehdin vasta tutkia vaatevalikoimaa ja sitten niitä potkupyöriä. Sellaisen joutuu varmaankin hankkimaan :)

  VastaaPoista
 3. Lekmeristä on hyviä kokemuksia.. mm. talvikamppeita tuli sieltä tilattua. Samoilla linjoilla juhlapukeutumisen kansa :) Ihana pukea söpikset ja juhlaan sopivat kamppeet muruille.

  VastaaPoista
 4. No voit arvata, että meillä panostetaan juhlapukeutumiseen ja juhlavaatetta löytyy ihan kiitettävä määrä kaapista :-) Erityisesti pikku prinsessalle! Just eilen juttelin PdL kutsujen emännän kanssa joka kertoi että olivat olleet aiemmin päivällä synttäreillä ja siellä oli ollut vieraana yksi noin 3-vuotias poika jolla oli päällä sukkahousut ja yöpuvun paita (tai ainakin sen näköinen paita.) Jotenkin ihan käsittämätöntä meidän molempien mielestä. Tosi kivoja vaatteita löytyy Lekmeriltä!

  VastaaPoista
 5. Nonnukka:

  Kiva kuulla hyvistä kokemuksista :) Aika paljon olenkin nyt heidän sivujaan selannut ja tosi kattava valikoima!

  Pikku hiiri:

  No arvaan :D
  Nämä on just niitä makukysymyksiä. He olivat varmasti ihan tyytyväisiä valintoihinsa, vaikka kyllä minäkin joskus jään ihmettelemään. Toisille on toiset asiat tärkeämpiä kuin toiset. Myönnän myös olevani ihan vähän materialisti ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥