sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Girls night out.


Meillä oli eilen tyttöjen ilta hyvän ruuan ja meikkien merkeissä. Pienimmän ikäisten äitien kanssa olemme odottaneet vauvoja yhdessä, kasvattaneet masuja, jakaneet synnytyskertomukset ja valvoneet ipanoiden kanssa. Jo odotusaikana kävimme yhdessä ulkona ja perinne on jatkunut edelleen, sekä lasten kera, että ilman. Eilinen oli ilman.


Kokoonnuimme nyyttäriperiaatteella meikkikutsuille, edellisellä kerralla hoidimme ihoa. Kyseessä on siis Mary Kay -tuotteet, joita pääsimme itse testaamaan.

Jokainen rakensi konsulentin opastuksella itselleen meikin alusta loppuun. Aloitimme ihon puhdistuksella ja viimeistelimme huulimeikillä. Täytyy sanoa, että olipa kivaa!

Sen lisäksi, että pääsee tutustumaan tuotteisiin, niitä saa kokeilla käytössä ja löytää vielä oikeat sävytkin.

Kokeilin sekä mineraalipohjaa, että meikkipuuteripohjaa. Ensimmäisen pesin pois, en vaan osaa sitä ja jälkimmäiseen olin äärettömän tyytyväinen. Kokeilin uusia värejä, kuten esimerkiksi huuliin kirkkaanpunaista, mitä olen aina halunnut koittaa. Ja pesin sen pois..

Meikkien jälkeen siirryimme herkuttelemaan ja siitä vielä vaihtamaan parhaat juorut. Itse olin autolla liikenteessä ja hieman ennen puoltayötä kotona, sillä aamulla oli aikainen herätys.

Aikainen herätys johtui nimittäin siitä, että kävin kulmien pigmentoinnissa. Huomenna vuosihuolto jatkuu ja menen kampaajalle. Tiistaina on tiedossa kynnet. Ah, tätä naisen elämää!


Kaunista viikkoa kaikille teille!
2 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaa mitä teidän porukka on tykännyt Mary Kay -tuotteista? :)

    VastaaPoista
  2. Heidi:

    Peitevoiteesta on tykännyt todella moni ja käsienhoitosetti saa ylistystä. Sen sijaan kynsilakat saivat murskatuomion.. :)

    Itse tilasin nyt peitevoiteen ja tarkoitus on tilata myös creme to powder, josta pidin todella paljon ja tietysti meikkivoidesivellin.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥