sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Laatikko.

Pääsin taas toteuttamaan hieman itseäni. Kävin hakemassa toiselle tarpeettomia jämälautoja, vielä tosi ihanasti patinoituneita ja harmaantuneita mun makuuni ja annoin vasaran laulaa.

Visio, mikä mulla oli päässä ei näyttänyt ihan just tältä, mutta oikeastaan tästä tuli täydellinen. Huutelinkin tuossa, että vaikka hakattujen naulojen määrästä voisi päätellä niin, en kuitenkaan ole rakentamassa kesämökkiä tässä.. Siis ihankuin pikkupoika olisi hakannut vaan nauloja vasaroinnin ilosta :D

Nopsterin kanssa yhteistyössä tämä tehtiin. Ja vain yksi rikkinäinen rakennekynsi, se on hyvä se!

Laatikko löysi paikkansa etupihalta, joka on tosi varjoisa ja karu. Siinä kasvaa pari katajaa ja joku maanpeittohavu. Sitten on kiviä ja kiviä. Yks puskakin.

Tähän laatikkoon ajattelin pari jotain kivaa varjoisan paikan kasvia ja sitten sellainen lintuallas olisi myös ihana kaveriksi. Nyt alkukeväästä kuitenkin istutan siihen valkoisia orvokkeja. Ja jos löydän, niin esimerkiksi harmaahärkki voisi olla hyvä.

Etu- ja takapiha ovat olleet vuosia projektina ja kyllä se tästä pikkuhiljaa. Toivon niistä täydellisiä meille, joten ei parane hätiköidä.

Jos vielä löytäisin sellaiset vähän jo elämää nähneet valkoiset metalliset kalusteet, yhden tuolin ja pienen pyöreän pöydän. Eihän ne istumakäyttöön tule vaan koristeeksi.


Silmissä vilisee jos jonkinlaista ideaa! Onneksi laitettavana on etu- ja takapiha, sekä parveke.

Aurinkoista ensi viikkoa!


2 kommenttia:

 1. Ihana laatikko!

  Mulla on kesän projektina myös piha. Jos vaikka kasvimaan vääntäis ja kasvihuoneen (joopa joo, ihan ku ehtisin..)Loput "sit joskus".

  VastaaPoista
 2. annukka:

  Kiitos, niin minustakin :D

  Ooh, kasvihuone se vasta jotain olisikin! Sellainen kuin strömsössä tai kaunis pieni elämän annella!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥