tiistai 23. huhtikuuta 2013

Naulakkoa ja reikiä.

Isot saivat uuden naulakon huoneeseensa. Koska tila toimi aikaisemmin meidän makuuhuoneenamme, löytyi seinältä edelleen yksittäiset rustiikkiset koukut, jotka eivät taas sopineet yhtään lasten selkeämpään ja moderniin linjaan. Näin tämän naulakon yhdessä kuvassa ja parin päivän päästä lastenvahtimme kiikutti sen tullessaan mukanaan. Eikö olekin kiva! Ihanan leikkisä!

Ja koska laitoin naulakon seinälle "ihan ite", eikä ollut aikaa seinien paikkailuun, kun piti saada justnytheti, niin nyt sitten odotellaan paikkausta. Onneksi pienet reiät edellisten koukkujen jäljiltä eivät arjessa haittaa. Maalataan ja paikataan sitten samalla, kun tuo päätyseinä muuttaa väriänsä.

Kiitos muuten tuhannesti kommenteista eiliseen kotipostaukseen! Minua niin jännitti julkaista kuvat jonkun toisen kodista, kun juttu oli ihan tekemällä tehty sitä varten :) Makuja on tosiaan monenlaisia, eikä kaikki voikaan samasta tykätä. Siksi ajattelinkin kokeilla toteuttaa erään lukijani vinkkaamaa postaussarjaa näistä kodeista. Mitäs sanotte? Pari minulla onkin jo mielessä..

Ja vielä muistuttelisin teitä osallistumaan Calossin kanssa järjestämääni arvontaan, missä voit voittaa kumpparit! Sinne vaan klikkailemaan sivupalkista. Ja käyttäkää ihmeessä myös nettikaupassa koodia: PRINSESSA, sillä saa 10% alea!

Onko muuten kukaan tulossa lapsimessuille perjantaina? Itse menen heti aamusta ja saa tulla nykimään hihasta :)2 kommenttia:

  1. Onpas kiva naulakko, sopii hyvin teidän ilopillereiden huoneeseen. Ja tuo postaussarja kuulostaa hyvältä idealta. On kiva käydä kylässä käymättä kylässä.

    VastaaPoista
  2. Satu:

    Kiitos :)
    Täytyy alkaa suunnittelemaan oikein!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥