keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vuosihuollon tuloksia.


Sunnuntaista tiistaihin meni "vuosihuollon" parissa. Sunnuntai aamuna kävin kulmien pigmentoinnissa ja ovat siis vielä parantumisvaiheessa. Vaikka operaation aikana lisättiin puudutusta kokoajan, täytyy sanoa, ettei minusta olisi ottamaan tatuointia.. Auts!

Kulmat on tehty vasta yhden kerran ja vielä kerran vahvistellaan, riippuen vähän siitä, miten ihoni reagoi. Väriä lähtee edelleen ja tuosta kuvasta tulevat vielä haalistumaan aika paljon. Lähinnä nyt näytän teille muotoa, sillä olen siihen äärettömän tyytyväinen.

Tällä hetkellä on se ihana vaihe, kun iho kesii ja kutisee parantuessaan. Aah! Puhdistelen 2-3 kertaa vuorokaudessa ja lisään paksua voidetta. Sekä pudistusaine, että voide tulivat pigmentoinnin mukana ja ovat juuri tähän tarkoitettuja.

Maanantaina tytöt viettivät laatuaikaa lastenvahdin kanssa ja minä kampaajan tuolissa. Hiusväri tummeni kertaheitolla ja vaaleat raidat saivat kyytiä. Arvatkaa vaan, kuinka vaikeaa on mennä viidentoista vuoden väriraidatleikkaus -komennon jälkeen muuttamaan tyyliä? Mutta tähänkin olen tyytyväinen!

Eilen vielä kynsihuolto, jossa käyn viiden viikon välein ja valmiina ollaan. Peukaloon pari kristallia välkehtimään, kun ruokakaupassa painan pin-koodin. Harakka, mikä harakka :)

Kivaa päivää teille kaikille!


6 kommenttia:

 1. Minä painan pinin etusormella :D

  Onko ripsillä milloin huolto? Miten usein joudut käymään ripsihuollossa, kun sulla on noin pitkät ripset laitettu?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:

  No pitkään mietin, että mihin käytän muka peukaloa ja sitten tajusin, että tosiaan painan sillä pinin :)

  Ripset ovat omani, eli eivät pidennykset :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan muotoiset kulmat. :) Minullahan ovat olleet tytön syntymän jälkeen ihan luonnontilassa, mutta onneksi ovat tosi hennot ja vaaleat eli ei ihan mitkään markiisit kuitenkaan otsikkoa korista.

  Minulla vuosihuoltoon kuuluu vain kampaajalla käynti ja nyt kun kasvatan niin sitäkin useamman kuukauden välein. Ripsienpidennyksiä meinasin kokeilla ensi viikolla, jos säästäisi aikaa kun ei silmiä tarvitse meikata erikseen.

  VastaaPoista
 4. Äipänkäppänä:

  Kiitos :)

  Olisipa sellaiset kulmat, mille ei tarvitsisi mitään tehdä! Sinä onnellinen! Minulla oli teininä myös luonnontilassa ja aikamoiset puskat :D Sitten nypin ja sheivasin (kyllä!) niitä niin paljon, etteivät enää oikein kasvakaan..

  Ripsipidennykset ovat kyllä käytännölliset! Kokeilin niitä pari kertaa ja tykkäsin lopputuloksesta, mutta parin viikon jälkeen kävivät aina pistelemään luomia, niin jouduin niistä luopumaan.

  Kivaa ripsihuoltoa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Terveisiä töistä, huh mikä päivä. Onko tulossa täydenkuun aika, kun kaikki asiakkaat on aivan "outoja". No se siitä. Tosi kivat nuo kulmat, kuka laittoi? Mitä maksoi? Itse tarvitsen ainakin kestovärjäyksen, mutta tuota pigmentointiakin olen harkinnut. Työkaveri kävi noin 4 kk sitten eikä vielä ole halunnut sitä uusintaa. Hyvän näköiset ovat edelleenkin. Ja nuo sun ripset - "se on salaisuus" - niinkuin minullakin nykyisin :) Minä tiedän, että ovat omasi eikä pidennykset ja TAAS noi kynnet - AIVAN IHANAT! Mukavaa loppuviikkoa. -m-

  VastaaPoista
 6. -m-:

  Kiitos :)

  Kulmat teki ystäväni ja jos joku on kiinnostunut, voin antaa hänen yhteystietonsa vaikka sähköpostilla. Maksavat 400e.

  Tänään onkin taas jo valeammat kulmat, sillä eilen illalla lähti molemmista sisänurkista isot ruvet suihkun jälkeen :)

  Ripset ovat tosiaan kasvaneet huimasti revitalashin ansiosta ja ovat tosi elinvoimaiset. Tykkään itsekin ihan hirveästi!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥