lauantai 11. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja avokadopastaa.

Hola! Aamupäivä ollaa vietetty auringosta nautiskellen pihahommissa ja mikäs sen parempaa rempparuokaa onkaan kuin avokadopasta. Itsehän olen vähän myöhäisherännäinen tämän(kin) herkun suhteen, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Avokadopastassa maistuu ihan oikeasti kesä!

Pihalle rakennan kivipuutarhaa hitaasti ja varmasti. Tänään lahjoin ipanoita auttamaan. Täydestä ämpärillisestä kiviä sai tikkarin. Helppoa ja varmaa.

Saatiin myös pari kasaa turvahiekkaa ja yksi kasa leikkihiekkaa, no nyt olen jo yhden turvahiekkakasan ehtinyt levittämään. Jestas mikä homma! Sujuu kyllä niin hyvin jo, että jos joku tarttee työmiestä, voin tulla - avokadopasta palkalla ;)

Avokadopasta (Chicling - the original recipe)

Laita pasta kiehumaan, itse tykkään käyttää pappardellea, siihen tarttuu niin kivasti kaikki maut ja kastikkeet. Muista suolata vesi todella runsaalla kädellä, suolaton pasta ei maistu kenellekään.

Pilko ihan todella hienoksi yksi valkosipulinkynsi, sekä puolikas chili ilman siemeniä. Purista sekaan yhden limetin mehu. Lisää kaksi avokadoa pilkottuna, sekä reilu kourallinen tuoretta basilikaa hieman möyhennettynä.

Sekaan myös kunnolla mustaa pippuria, sekä 1dl pecorinoa ja 1dl parmesania. Vielä loraus oliiviöljyä. Sekoita kypsä pasta sekaan ja nauti heti.

Nyt pitäisi enää löytää täydellinen valkoviini tähän sopimaan..

Tämä tulee olemaan meillä kesähitti ja aion tarjota monille ruokavieraille myös. Joten jos liikut meilläpäin, niin bon appetit!


3 kommenttia:

  1. Tämä pasta on mun suosikki kanssa, täydellistä! Syön tätä arviolta 3krt vkossa tällä hetkellä :)..

    VastaaPoista
  2. Mä en taas osaa käyttää avokadoa missään, pitäisi kyllä opetella, jospa aloittaisin tällä ohjeella :)

    VastaaPoista
  3. Evelina:

    Hehe.. mäkin söisin varmaan jos voisin :D

    Hanna:

    Kokeile ihmeessä, veikkaan että sinäkin jäät koukkuun ;)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥