keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Makkaria ja puuttuvaa sänkyä.

Löysinhän sen päiväpeitonkin, olipas ovelassa paikassa! Piilotettuna Pienimmän vaatekaapin perukoille. Jemmassa puhtaasti ihan siitä syystä, että meillä ei oikeastaan ole vielä(kään) sänkyä. Kyllä. Tuo on vain jenkkisängyn patjat lattialla ilman jalkoja. Periaatteessa kyllä ihan normisängyn kokoinen noin.

Käytiin maanantaina taas katselemassa sitä uutta sänkyä, mutta mihinkäs tässä on kiire? Molemmat toivomme sen olevan just eikä melkein täydellinen ja lisäksi mietitään edelleen kokoa. Tämä nykyinen on 160cm ja 180cm kokoinen houkuttelisi hitsisti!

Laittaa vaan mietityttämään, että mahtuuko, sillä tuossa minun yöpöytäni vieressä on nimittäin vaatekaappirivistö ja jo nyt hieman ahdasta. Toisaalta asumme tässä maksimissaan pari vuotta, eikä huvittaisi sitten (taas) hankkia uutta ehkä isompaa sänkyä..

Täytyy myöntää, että makkarin ilme vaihtui ihan kokonaan samalla, kun siirryimme yläkertaan. Alhaalla majaillessamme meillä oli aika tumma huone. Parin vuoden takainen muutos löytyy tästä.

Periaatteessa huoneet ovat samanlaiset malliltaan. Ovi on eri paikassa ja täällä on kaappirivistö, kun taas alakerrassa on vaatehuone. Molemmissa on etunsa. Lisäksi Pienimmän huone on tuossa telkkariseinän takana.

Yksi lempiasioistani tässä huoneessa on tällä hetkellä vaaleus, selkeys, sekä suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Menee melkein ranskalaisesta parvekkeesta :)Joskus sanotaan, että yksi erilainen kaluste (tässä tapauksessa tuo tumma peili) tuo särmää sisustukseen. Nyt täytyy olla eri mieltä. Peilihän on meitä seurannut ja on samaa sarjaa vanhan sängyn kanssa. Joissain tapauksissa tuo toimii, mutta ei tässä. Yksi seuraavista projekteista onkin maalata se vain valkoiseksi. Veikkaan, että niin sopii huomattavasti paremmin.

Ja sitten vielä uudet vetimet noihin kaappeihin (missäköhän olisi kivoja?), seinien paikkaus ja se sänky niin oliskohan se sitten siinä. Saattaa olla, että Stenvall hyppää jonnekin tuosta seinältä ja tv pultataan tuohon keskelle. Sängynpäätyseinäkin kaipaa jotain, mutta senkin tietää vasta oikeeastaan sitten kun saadaan se uusi sänky. Aika varmaa kuitenkin on, että siinä on huonekaluverhoilu, sekä pehmeä tekstiilipääty.

Mattoakaan tuskin tulee, sillä lattiat on helpompi pestä tässä allergiaperheessä näin.

Minä tykkään ja viihtyisin tuolla vaikka koko päivän! Joten nyt taidankin vetäytyä pienille päikkäreille ennen illan piloxingia.. Kivaa keskiviikkoa teille kaikille <3


2 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan näköinen makkari. Suosittele ehdottomasti 180cm leveää sänkyä! Minua harmittaa sen hankinnassa ainoastaan se, miksei sitä hankittu jo aiemmin! Silloin kun tytöt olivat vauvoja imetin niitä yöllä vieressä. Vieläkin toisinaan toinen tulee yöllä viereen ja ihanaa kun on silti tilaa.
  Niin ja minun ääni menee Sectolle. Tietenkin. ;) Syksyllä on taas Design Market.

  VastaaPoista
 2. Heidi:

  Kiitos :)
  Ehkä me voidaan asua ahtaammin ison sängyn kanssa hetki.. ja ehkä mä siihen syksyyn odottelen sen sectonkin kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥