tiistai 21. toukokuuta 2013

Palloja jaloissa.

Perjantaina vilauttelinkin fb:n puolella kuvaa Pentikin kassista, joka nyt vaan sattui ohikulkumatkalla tarttumaan mukaan. No ei sentään, en ihan niin impulsiivinen ole. Tähän tarvittiin ystäväklubin -20% alennus, sekä varmistussoitto Murulle "tällästä mä ooon aiina halunnutt"!

No tottahan se on. Pentikin pallolampunjalat ovat olleet toivelistallani jo jonkin aikaa ja nimenomaan yöpöydän lampuiksi. Samalla muuten saatiin hankittua ne yöpöydät, joita on jo öö.. kolme (?) vuotta ostettu.

Jos mieltymykseni kenkiin on näkynyt jo aika selvästi, väitän, että hyvänä kakkosena tulee nämä nk. design valaisimet. Tuplakuplan sain ostettua muistaakseni Pienimmän odotusaikana ja nyt nämä. Listalla on ainakin vielä ikuinen kaksintaistelu Secto vs. Lokki. Säästäminenkin on alkanut.

Makuuhuoneen kokonaispäivityksestä laitan sitten kuvaa, kunhan päiväpeitto löytyy. Siis mihin muka katoaa 2x3m kokoinen esine, kysyn vaan..


2 kommenttia:

  1. Mä haaveilen Kupla kattovalaisimesta meidän ruokapöydän päälle mutta en ole vielä hankkinut vaikkei niin kallis olekaan.

    VastaaPoista
  2. Satu:

    Kuulostaa kivalta! Eikös siinä yhdessä hotellissa Helsingissä ole niitä? Muistaakseni kerran näin kuvan ja ne oli kivoja :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥