keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tiikerin entiset ja nykyiset raidat.

Tänään on ollut niin mieletön päivä, ettei tosikaan! Joskus sitä miettii, että mitä ihmeen hyvää sitä on tehnyt ansaitakseen näin paljon kivoja asioita elämäänsä. Periaatteessahan sanotaan, että kel onni on, se onnen kätkeköön - mutta siitä viis tänään!

Alkuperäinen postausajatus oli kuvata uusi hiusväri, kävin nimittäin tänään kampaajalla. Noh, tuleehan se tässä samassa sitten sekin. Päätin, että samalla otan tuon ihan itse naputtelemani kukkalaatikon käteen ja kiitän teitä ihan kukkien kera.

Kiitos ensinnäkin uusista lukijoista ja seuraajista, sekä täällä bloggerissa, että fb:ssä. Mutta mikä mun ihan isoin kiitos teille on, on se, miten te olette äänestäneet minua kideblogien joukkoon kesäesaksi! Tajuton määrä tykkääjiä, te olette huikeita ihan jokainen!

Ja vaikka en saisikaan sitä paikkaa, niin tiedänpähän että me ollaan yritetty - yhdessä. Kiitos siitä!

Jokainen tykkäys on ollut yhtä tärkeä ja jokaista tarvitaan edelleen. Blogini löytyy TÄSTÄ.Muru otti nämä kuvat ja voin kertoa, että oli niin tyhmää hengenvaara-läppää, ettei tosikaan :) Noh, itsepähän on naisensa valinnut <3

Sekin mua nauratti, että auton mittari näytti 27 astetta ja meikäläisellä on päällä, mitäs muutakaan kuin pitkähihainen ja kaulahuivi! Olin kyllä koko päivän ilmastoidussa toimistossa, eikä muuten ollut yhtään liikaa päällä..

Raitoja tietenkin, mihinkäs sitä tiikeri raidoistaan pääsisi.. Tai pääsin mä yksistä, nimittäin hiuksissa. Tämä on jo toinen kerta, kun en latele väriraidatleikkaus -litaniaani. Entinen luottokampaajani saisi olla ylpeä tällä hetkellä!

Nyt painun taas klikkailemaan netflixin auki ja sieltä Silta - koukussa.

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille!


3 kommenttia:

 1. Lukijoiden NUOLESKELU on nou nou. Kiittämisen taito blogissa on vaikea ja helposti menee just tuolle puolelle. Ei hyvä.

  -Titta, joka seuraa blogiasi säännöllisesti

  VastaaPoista
 2. Voi, nuo sinun hiukset ovat todella hyvän näköiset. Sopii sulle hyvin, joten ei kaipaa mitään raitoja todellakaan. Hienot on! -m-

  VastaaPoista
 3. Titta:

  Höh, kurjaa että sinulle tuli tuollainen fiilis :/ Eilinen oli kyllä niin superpäivä kaikkine tapahtumineen, että todella intopiukeena kirjoitin tätä.

  -m-

  Kiitos :) pysyköön raidat (ainakin toistaiseksi) pois!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥