maanantai 17. kesäkuuta 2013

Blogiringin iltamat.

Lauantaina oli siis ristiäisbileiden lisäksi Blogiringin bloggaajien kesäjuhlat ja pääkonttorin tuparit. Onneksi ei satanut, vaikka vähän vilu oli kyllä. En tiedä, mikä kuningasidea oli lähteä liikenteeseen ilman pitkähihaista (eihän hei autossa kylmä tule..), mutta onneksi toimistolla oli vilttejä, joihin sai kääriytyä.

Paikalla oli noin 30 bloggaajaa ja kaikki minulle uusia tuttavuuksia. Voin kertoa, että jännitti.. Ja koska olin autolla liikenteessä, ei se viinikään tällä(kään) kertaa toiminut :) Onneksi talo oli täynnä toinen toistaan mukavampia ihmisiä ja jännitys laukesi pian.

Jenni ja Laura olivat järjestäneet meille eväitä tarjoamaan Liesikiesin, joka oli sekin minulle ihan uusi tuttavuus. Liesikiesi on siis ruokarekka, joka kiertää kaupungeissa ja festareilla ja tarjoaa käsintehtyä streetfoodia. Menut ja aikataulut voi kurkkia Liesikiesin sivuilta. Ja jos törmäätte tuohon autoon, käykää ehdottomasti kokeilemassa.

Itse söin PigBoyn, jossa on ylikypsää possun niskaa perunasämpylän sisällä, sekä kasviksia ja ihan hetkeen ei ole tullut vastaan niin herkkua katuruokaa. Jää subit ihan kakkoseksi. Olisimme voineet syödä vaikka koko listan läpi, mutta ainakaan itse en tuon yhden jälkeen jaksanut enää toista. Vitsit, kun olisikin tajunnut ottaa vaikka kaverin kanssa puoliksi..

Ilta oli kokonaisuudessaan tosi kiva ja onnistunut ja varmaan kaikki meistä jäi odottamaan jo seuraavia juhlia. Huippuporukka ja kivoja bloggaajia, sekä uusia tuttavuuksia.


Lisää kuvia löytyy mm. Blogiringin fb-sivuilta, sekä muiden bloggaajien postauksista.


2 kommenttia:

  1. Kuullostaa ja näyttää kivalle tapahtumalle:)

    VastaaPoista
  2. Hanna:

    Oli kyllä mukavaa, vaikka näitä aina jännittää etukäteen :) Toivottavasti pian taas uusi!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥