perjantai 7. kesäkuuta 2013

Harmonista.

Kävimme tänään treffaamassa Pienimmän kavereita taas yhdessä kauniissa kodissa. Oikein harmittaa, etten ehtinyt paremmin keskittyä kuvaamiseen, sillä tässä talossa olisi nähtävää! Pikainen kamerakierros yläkerrassa ei anna oikeutta upeille sisustusratkaisuille, mutta enköhän käy täällä vielä uudelleenkin..

Omaan silmääni tässä kodissa on todella harmoninen tunnelma. Värit ovat viileän rauhoittavia ja voisin kuvitella itseni istumassa heidän sohvallaan, nauttimassa lasillista ja katsomassa suurista ikkunoista ulos kattojen yli. Isot ikkunat on kyllä  mun juttuni.

Eteisaula on suurta korkeaa tilaa ja nuo ikkunat, mitkä näette senkin takana on korkeita ja antavat upeasti valoa. Pidän myös siitä, että tilaan on saatu monta erilaista valaisinta, jotka kuitenkin sopivat yhteen.

Keittiössä on myös hauskana yksityiskohtana tuo ihana taulu, jollaisen aion hankkia myös itselleni. Toivottavasti saatte tästä yhtään sitä tunnelmaa, minkä minä tunsin.. Ja tuo lastenhuoneen puu! Se jää harkintaan sekin..Loppuun vielä Pienimmältä pertsifiilikset! (puhelinlaatua..) Itsellänikin on vähän sama tunne, sillä viikonloppuvapaa odottelee parin tunnin päässä.. Mukavaa viikonloppua kaikille!


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo puu ja keittiön pannukuumana taulu, mistähän se mahtaa olla?

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti ja tosi hauska tuo "sukupuu" seinässä. Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Hanna:

  Minustakin tuo puu on ihana :) Taulu on heidän naapureidensa painama ja niitä saa täältä:

  http://sudenmarja.mycashflow.fi/

  Riina:

  Kiitos samoin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥