keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ihan vahingossa.


Ihan vahingossa tapahtui sunnuntaina pieni uudelleenjärjestely. Tai itseasiassa järjestely on ollut hautumassa jo jonkin aikaa, mutta lopputulos, ainakin yläkertaan oli yllätys. Pistettiin Murun kanssa vitriini halki-poikki ja pinoon ja roudattiin se ihan kahdestaan rappusia pitkin yläkertaan. Voin kertoa, ettei ollut kevyimmästä päästä.. Fillarireissun jälkeen sai siis kädet ja selkäkin treeniä :)

Kun tavarat saatiin paikoilleen, seisoin vähän hölmistyneenä katsellen lopputulosta. Siis siitähän tuli kuin jostain sisustuslehdestä! Vaikka ei niillä taida olla noita ilmalämpöpumppuja näin tökerösti esillä niissä kuvissa.. Samapa tuo, viileää on!

Aikani töllisteltyäni tuli jopa ihan jouluinen fiilis ja taisinpa tehdä ennätyksen, että joulu on ja ennen juhannustakin vielä, hih. Yritän jossain välissä saada paljon tunnelmallisemman kuvan, nyt jotenkin kameran asetukset eivät totelleet. Isot on kaakossa ja silti jouduin valottamaan reippaasti lisää. Mahtaako johtua siitä, että Pienin vetäsi eilen järkkärin keittiön pöydältä lattialle..?

Tervetuloa vielä uusille lukijoille, niin täällä bloggerissa kuin fb:kin puolella. Kiva, että mun jutut kiinnostaa muitakin kun vaan itseäni :)

ps. allergiatilitystä on tulossa (en ole unohtanut) ja treeniä kanssa..

5 kommenttia:

  1. Onko tämä kuva mistä tilasta? Oleskeluhuoneesta, aulasta, olohuoneesta? Nättiä on. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Kiitos :)

    Tila on yläkerran "aula". Tuossa vitriinin toisella puolella on Murun työpöytä ja tuolin funktio taas on toimia löhöilytuolina. Siinä kun istuu, niin edessä on screeni josta voi katsoa videotykiltä leffoja :) Sellainen sekahuone :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥