sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Juhlavaatetta ja luottokampaus kesäjuhliin.

Onnea uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille ja kaikille muillekin valmistuneille! Olette tehneet kovan työn ja nyt se on palkittu. Toivottavasti juhlat ovat olleet huiput :)

Mekin olimme eilen yksissä ylppäreissä ja niitä ennen käytiin ottamassa parit asukuvat kaikista. Kyllä, Murustakin, tosin aineisto oli aika supermiesmäistä, hih!

Omista juhlistani on jo 12 vuotta, jestas! Sen jälkeen ei oikeastaan ole ollut suurempia ylppäreitä, joihin olisi ihan tarvinnut miettiä pukeutumista. Pukukoodihan on juhlava, kesäinen. Miehillä tumma tai vaalea puku ja tietysti juhlan tyypistä riippuen myös vapaampi. Me olimme perhejuhlissa pihalla, joten vaatetuksen ei tarvinnut olla niin juhlavaa, toki sen verran, että kunnioitamme juhlan järjestäjiä ja itse juhlakalua.

Usein ylioppilas (tyttö) pukeutuu vaaleaan, joten suosituksena on, kuten häissäkin, ettei vieraat pukeutuisi kokovalkoiseen. Nämä on aina neuvottelukysymyksiä ja olenpa ollut häissäkin, joissa morsian on antanut luvan vieraille käyttää halutessaan kokovalkoista.

Lapsilla oli päällään pomp de luxia päästä varpaisiin, poikkeuksena Nopsterin paita. Minulla taas tuollainen, olisiko vilan kiiltävä mekkotunika ja la moda localta saadut kengät. Sopivat kyllä täydellisesti toisiinsa! Täytyy lämpimästi suositella noita heidän kenkiään, sieltä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja uutuuksia on taas tulossa.. ;)

Sitten hiuksiin! Luottokampaukseni kesän ja muihinkin juhliin on yleensä pinneillä rakennettu nuttura. Helppo, nopea ja tyylikäs. Muunneltavissa hiuskoruilla, sekä pannoilla.

Ensin kunnon tupeeraukset, sitten ponnari. Ponnarista kiinnitetään pinneillä osioita sitten tuollaisina lenksuina. Varsinkin tummissa hiuksissa pinnit on helppo saada piiloon ja hiuskoruilla sitten helppo viimeistellä. Ja kun Pienin päätti viskoa oman pantansa menemään, olipa sekin hetken päässäni ja toimi kivasti.

Onko teillä jotain satavarmoja vinkkejä juhlapukeutumiseen tai kampauksiin?


4 kommenttia:

 1. No niin, mitäs mä oon aina sanonut! Tuo kampaus sopii Sinulle, kuin "nenä päähä". Niin kaunis ja kun sulla on vielä pitkä niska ja kaula. Hyvä! Toivottavasti oli mukavat juhlat. Helteistä alkavaa viikkoa teille :) -m-

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kampaus, pitääpä joskus kokeilla tehdä noin:)

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen kampaus ja kaunis äiti ja lapset :)
  Pitäisköhän munkin jo uskaltautua noihin asukuviin ;)...

  VastaaPoista
 4. -m-:

  Kiitos vaan :) Juhlat oli oikein onnistuneet, upea ilma!

  Kati:

  Kiitti! Kannattaa kokeilla ehdottomasti, varsinkin kun on tosi helppoa :)

  Citymami:

  Voi kiitos <3
  No ehdottomasti pitää! Minua aikankin kiinnostaa ihmiset blogien takana :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥