torstai 27. kesäkuuta 2013

Kasvihuone.

En edes muista, kuinka kauan tässä on haaveiltu omasta vanhasta kasvihuoneesta. Tiedättekö, vanhoista ikkunoista rakennetusta, melkein huvimajasta. Ihan omasta piilopaikasta.

Kävin taas yhden Pienimmän kaverin luona kuvaamassa ja nämä kuvat tulevat nyt vähän näin osissa, sillä halusin erottaa pihakuvat sisäkuvista.

Kasvihuone on itse rakennettu vanhoista ikkunoista ja löytyy suuren pihan perältä kirsikkapuiden katveesta.

Hankin nuo samat istutustikut muuten tältä sisustusputiikkia pitäneeltä kasvihuoneen omistajalta, enää puuttuu kasvihuone. Viitsisikö joku roudata senkin meille?


ps. tosi kiva, että olette löytäneet nuo bloggerin korvaavat seuraamiskanavat blogille :) Eli FB, blogilista ja Bloglovin' löytyvät sivupalkista, sinne vain klikkailemaan mukaan! ps. miten olette lisänneet google+ jos ette halua esiintyä oikealla nimellänne? mä en saa toiminaan mitenkään..

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana, mutta jos tuo kani on oikea niin eipä paljon jää syötäväksi:) Niin, mistä teidän pihaan - hmm? Piha ei ole suuren suuri, mutta pieniä juttuja löytyy. Käy puutarhurilla ja kysele vaihtoehtoja. Lämpöisiä päiviä teille (ei taida sisätiloissa olla) :) -m-

  VastaaPoista
 2. -m-:

  Pupulla on myös kaveri, mutta hieman ujompi :) Odottelen sitä lottovoittoa ja taloa, jonka pihalle sitten omani rakennan..

  Kiitos samoin :)

  Nonnukka:

  No sanopa muuta, viehättävä <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥