tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pannu kuumana (ja kylmänä).

Meilläkin on nyt pannu kuumana! Sain oman tauluni Sudenmarjalta ja tykkään ihan tosi paljon. Sen verran olen ehdoton yhtenäisen linjan kanssa, että halusin tähän samaa kehyssarjaa, mitä meillä on kotona muutenkin. Joten pienellä fiksauksella tein ribbasta sopivan.

Tapani mukaanhan tämäkään ei mennyt ihan putkeen, sillä en löytänyt mattoveistä (enkä edes saksia) mistään, joten näppäränä tyttönä ajattelin, että lasten kynsisakset välttävät ihan hyvin tuon paspartoun muotoiluun. Noh, sanotaanko, että kaipaahan se vielä pientä hienosäätöä, mutta onpahan just mun näköinen.

Olen miettinyt tässä viimeaikoina, kun mm. kiinnitin vähän kaakelitarroja, että voisin perustaa ihan oman blogin näille mun DIY jutuille. Sen nimeksi sopisi juosten ku*tu. Niin innokkaasti aina lähden oikein suurella sydämellä näitä projekteja toteuttamaan ja varmaan yksikään ei ole mennyt niinkuin strömsössä. Postausta on tulossa mm. niistä kaakelitarroista, sekä sisustustikkaista. Voi luoja..

No jaa, mutta tykkään silti tästä taulusta ja se sopii keittiöön just eikä melkein. Jotenkin vaaleudellaan tuo omanlaista harmoniaa, mutta silti siinä on juju. En oikein osaa kuvailla :)

Meillä on viimeaikoina ollut myös pannu kylmänä, sillä pidän hirmuisesti jääkahvista. Kuumana kesäpäivänä ei aina viitsi juoda kuumaa kahvia, sensijaan kylmä virkistää välittömästi. Varsinkin kahvina. Joten tuossa alla on lempparireseptini tällä hetkellä jääkahviin. Välillä vaihdan myös kanelin kaakaojauheeseen tai kardemummaan, tai teen niistä sekoituksen. Kannattaa kokeilla. Aamukahvia en ilman kanelia edes enää juo, hih.. Koukuttavaa!

Kävin muuten tänään niin kauniissa kodissa, että oksat pois. Tiesiin toki hieman etukäteen, mitä tuleman pitää, mutta silti yllätyin. Teki mieli käpertyä sinne, muuttaa ja asettua kodiksi. Mutta tiedättekö mitä? Koska minusta on kyse, jätin toki kamerani kotiin.. Että uutta reissua (harmi ;)) joutuu tekemään pian ja sitten saatte taas kuvia yhdestä upeasta kodista.

Ja en kyllä osaa enää valita näistä suosikkia, sillä kaikki ovat niin erilaisia..

Mutta nyt painun tästä siivoamaan paikkoja, sillä iltapäivästä tulee vieraita ja pitäisi taas olla pannu kuumana! Muistakaa osallistua tuohon Sudenmarjan kanssa järjestämääni arvontaan, eli joko TÄSTÄ tai sitten sivupalkista. Sunnuntaihin asti on aikaa..


3 kommenttia:

 1. Näin mustaksi dcfixil teipattuja bugaboita, ja siitä se ajatus sitten lähti..
  ..päätyen siihen että teippaan rattaita kahdelta yöllä kiroten kun mustalainen, koska en ollutkaan niin hyvä kuin luulin ;)

  VastaaPoista
 2. Kippuralla:

  Voi ei :D tiedän tunteen..

  VastaaPoista
 3. Sain sentään valmista lopulta x)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥