lauantai 15. kesäkuuta 2013

Parsaa&vuohenjuustoa.

Tätä reseptiä onkin jo moni odotellut, pahoitteluni että kesti näinkin kauan. Mutta siis resepti on niinkin omaperäinen, kuin uusimmasta kotivinkistä :)

Parsaa&vuohenjuustoa (2-4 :lle)

Yksi nippu vihreää parsaa
½ pötköä (onko oikea ilmaisu?) vuohenjuustoa, siis sellaista ohuempaa, missä on myös kuori.
Oliiviöljyä
Suolaa&pippuria
Pinjansiemeniä

Käsittele parsa, eli poista puumaiset osat ja tarvittaessa kuori ohuemmaksi. Levitä uunivuokaan ja kaada päälle oliiviöljyä, sekä mausta suolalla ja pippurilla. Itse käytin sormisuolaa, se on vaan niin parasta :)
Uuniin 200c ja noin 5min. Ota pois uunista ja murusta vuohenjuusto päälle, sekä ripottele pinjansiemenet. Sitten vielä toiset 5min ja voilá!

Saattaa toimia myös grillissä folioalustalla, mutta en ole kokeillut. Näin ainakin oli järjettömän herkullista!

Me tulimme juuri ristiäisistä ja lähden pian tästä jatkamaan iltaa Blogiringin iltamiin. Vähän jännittää taas nähdä iso kasa minulle uusia bloggaajia..

Kivaa viikonloppua!

ps. muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥