keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pestävä käsin.


Yläkerran kylppäri kaipasi pientä päivitystä, tai lähinnä itseasiassa jotain jujua ja muistelin nähneeni joskus Tarravimman verkkokaupassa nämä hauskat kaakelitarrat. Klikkailin itseni kauppaan ja olin superiloinen, sillä tarrat olivat vielä alenuksessakin.

Uskalsin tilata, sillä olen tehnyt joskus Tarravimman kanssa pienen yhteistyöprojektin vanhan makuuhuoneen kohdilla ja tiesin, että nämä ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää. Tulivat kahdessa päivässä postilaatikkoon ja tapani mukaan sössin vähän tilauksen kanssa (unohdin valita värin).. Sain kyllä ystävällisen sähköpostin, jossa tiedusteltiin haluamaani väriä :)

Tarroja oli yhteensä 12 kpl, joista kiinnitin nyt aluksi vain nämä neljä. Pyyhekoukkuja tulee kuitenkin vielä ainakin yksi lisää, joten todennäköisesti yhden tarran ainakin vielä lisään.

Aikaisemmin tänä vuonna päivitin vähän kylppärin pyyhkeitä. Halusin samaa, selkeää linjaa ja eräällä ikean reissulla ostin sieltä nämä valkoiset pyyhkeet. Valitettavasti en muista enää nimeä, mutta niissä oli jokin testivoittaja leima ja täytyy myöntää niiden olevan kyllä erittäin hyvälaatuisia.

Ollaan pesty ja käytetty ja aina vain kestää ja ovat pehmoisia. Ja mikä tärkeintä, loistava kuivaus :) Hih, kuulostan ihan joltain vileda -mainostyypiltä :D

Pesen siis pyyhkeet aina 95 asteessa, joten kirjavat ei varmaankaan säilyttäisi väriä..

Samalla reissulla hankin vielä lapsille tuon korokejakkaran, mikä on varmaankin tarkoitettu oikeastaan keittiöön, mutta toimii tosi kivasti tuossa pyyhkeiden alla. Naulakko on kuitenkin sen verran korkealla, että koroke täytyy olla, tai sitten itse juoksemassa apuja.

Vielä kun löytäisin jostain kivannäköisiä ja hyväntuoksuisia kosmetiikkatuotteita, sampoon jne hyllyyn, niin ilme on täydellinen. Meillä on siis purkit ja purnukat aina esillä kovan käytön vuoksi.. Mutta onpa minulla siihenkin yksi idea, katsotaan toimiiko.
Tapani mukaan tarratkin on kyllä kiinnitetty  vähän sinnepäin, menköön siihen uuteen diy-kategoriaan sitten :D

Ihanaa hellepäivää!!


4 kommenttia:

 1. Onpas kivat tarrat. Täytyypä seuraavan kerran kurkata miltä ne näyttää livenä. Mäkin voisin haluta tollaset meidän kodinhoitohuoneeseen :).

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Tervetuloa vaan kurkkimaan :) Mullahan tosiaan on näitä yksi ylimääräinen setti ;)

  VastaaPoista
 3. no mutta vau! en taida raaskia päivittää pyyhevarastoja,mutta naulakot voisin,jos joku lupaa porailla kaakeliin,ja jos mahtuisi 8 naulakkoa johonkin vieretysten *mietitään* Ihania ideoita täältä aina saa,vai onko se jo ideoitten varastamista?

  VastaaPoista
 4. Marika:

  Ei ole ideoiden varastamnista, kiva jos saan jaettua ideoita muidenkin käyttöön :) Nuo koukut on siitä hyvät, että vaativat vain yhden reiän per koukku, mutta kaksi paikkaa roikkua.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥