tiistai 2. heinäkuuta 2013

Huvipuistopäivä.

Vielä muutama viimeinen kuva Tampesterin reissulta ja asia olkoon loppuun käsitelty :) Toisaalta joudutaan kyllä varmaan tekemään toinenkin reissu Särkänniemeen, sillä kerättiin pisteitä noista kisoista ja unohdettiin sitten lunastaa palkinnot.. Käyköhän ne samat pisteet lintsillä?

Pienin oli nyt ihan ekaa kertaa huvipuistossa ja laitteissa ja tykkäsi tosi paljon! Ranneke maksoi vaivaiset 5e ja oli kyllä hintansa arvoinen :) Sillä pääsi siis kaikkiin alueella oleviin nähtävyyksiin ja sitten vielä nämä pienten laitteet, jossa tulikin riekuttua. Leppisjunassa hän kävi viisi kertaa peräkkäin ja possujuna taisi päästä vain kolmella..

Isoveli jaksoi hienosti ja tosi mielellään käyttää Pienintä kaikissa laitteissa, aaawww...

Päiväunet nukuttiin vaunuissa ja muutenkin kaikki odottelu tapahtui kiinnisidottuna :) Yleensä Pienin ei viihdy rattaissaan hetkeäkään, mutta ympäristöllä saattoi olla jotain tekemistä tän asian kanssa, hih! Tosi hienosti myös ymmärsi, että laitteesta laitteeseen kuljetaan vaunuissa ja että pääsee kyllä, kun vaan odottaa. Niin iso jo sittenkin <3

Nopsterista on sensijaan kehkeytynyt oikea hurjapää! Viikinkilaivassa kävi monta kertaa ja keinukarusellissakin kaksi kertaa peräkkäin. Minä olin laivassa kaksi kertaa Nopsterin kanssa, mutta sitten oli pakko istua kuivalle maalle :) Jestas, sitä kiikutusta!

Keinukaruselliin minua ei viimevuoden jälkeen saanut, vaikka jossain syvällä tekikin mieli. Vauhtimato taisi olla ihan tarpeeksi hurja.. Pojat kävivät yhdessä myös koskiseikkailussa. Viime vuonna ei olisi kyllä ollut puhettakaan näistä jutuista.

Muuten meillä olikin eväät mukana, mutta jädet ja hodarit syötiin. Kyllä se vaan kuuluu tuohon huvipuistoiluun. Jäin miettimään, että siellä oli tosi hyvä eväidensyöntipaikka, joten ensi vuonna voisi ottaa ihan kunnon eväät mukaan. Toisaalta Särkänniemessä on hyviä ja kohtuuhintaisia kunnon ravintoloita myös. Pizzabuffeessa käytiin viimeksi ja sinne menee suosittelut täältä. Nyt siinä uudessa ei käytykään.

Kesäsuunnitelmiin kuuluu vielä ainakin Linnanmäki, Puuhamaa, Seurasaari, Suomenlinna, varmaankin Funpark, ehkä Muumit ja kaupungit mitkä näihin liittyy..

Nyt over and out, lounasaika!


3 kommenttia:

 1. Voi kun kivoja kuvia, nämä ja ne eiliset! Me meinattiin mennä Puuhamaahan mutta jäinpä sitten kuitenkin miettimään oisko Särkänniemi kivempi... Molempiin ei tänä vuonna kyllä tää porukka repeä :). Ja mä en kyllä usko että meidän juniori jaksaisi noin hienosti rattaissa vuoroaan odottaa, millähän se pitäisi lahjoa? ;)

  Näkemisiin ylihuomenna, kiva kun tuutte! :) Edelleen sääennuste lupaa aurinkoa...

  t. Miken äiti

  VastaaPoista
 2. Kiva, että teillä on ollut onnistunut reissu. Mäkin tahtoisin lähteä tytön kans Särkänniemeen tai Lintsille, mutta viimekertainen lähihuvipuiston reissu osoitti, että ei ehkä pariin vuoteen vielä. :D

  VastaaPoista
 3. Miken äiti:

  Veikkaan, että tää vois olla kivempi vaihtoehto teillekin. Tietty puuhamaassa on se rantsu, missä pienen kanssa voi olla, mutta se lasten allas taitaa olla vielä liian syvä?

  Nähdää to, sehän on 4th of July!

  henna:

  Pikkuhiljaa :) Ja kyllä noi isot saa näistä reissuista enemmän selkeesti irti, vaikka pieni nauttiikin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥