maanantai 15. heinäkuuta 2013

Juhlaoutfitit.

Musta, valkoinen, luonnonvalkoinen, greige.. Ja viime vuonna tähän aikaan taisi olla keltainen. No keltaisesta en ole päässyt vieläkään yli, mutta saanen esitellä uuden suosikkini. Meistä tulee kasariperhe!

Olettaen siis, että värimaailman lisäksi pian muukin 80-lukulainen alkaa kiinnostamaan.

Kävimme eilen taas yksillä syntymäpäivillä ja sinne pukeuduimme näin. Pienimmällä on tuo ihana PDL Liva toppi (HUOM! etsin samanlaista koossa 116-134!!) ja Tirpalla hm suloinen kissapaita.

Itse luotan edelleenkin noihin me&i shortseihin. Hirveän montaa tilannetta ei ole tullut vastaan, mihin ne ei kävisi.

Osa teistä varmaan muistaa, kun keväällä ostin ne dermosilin aurinkokapselit. Kymppi ostos! En ole juurikaan ottamalla ottanut aurinkoa, kuin ihan pari kertaa ja päivetys on mieletön. Väri tarttuu todella helposti ja palanut en ole kertaakaan. Ensi kesänä teen varmasti saman.

Itseasiassa viikonlopun mökkireissulla olleet kyllä huomasivat vaikutuksen :)


Kameran kanssa ei oikein kukaan ollut eilen yhteistyökykyinen. Saattoi kyllä kamerakin olla lomilla. Kuvia otin noista meidän asuista ja tässä on parhaimmat, hih.. Kertoo paljon.

Onneksi minulla on muutama postausidea ja kuvia koneella odottamassa, josko ne riittäisivät sitten siihen saakka, että sormet ja järki kulkee.Näihin tunnelmiin lienee paras lopettaa, aurinkoista viikkoa!5 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii nuo pilkkuleggarit tuon topin kanssa. Minä kun ajattelin yhdistää ne tylsästi mustien farkkujen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hurmaava teidän pikkuinen.

  VastaaPoista
 3. Triinu:

  Kiitos :) Mustat farkut on varmasti nappi valinta. Meillä ei ollut mitään kokomustaa kaapissa.. Vaihtiksena oli vaan nuo pilkut tai sitten vaalea :)

  S:

  Voi kiitos!

  VastaaPoista
 4. Musta-valkoinen on aina varma juhlapukeutumiseen :) Suloinen neiti!

  VastaaPoista
 5. Jadore:

  Kiitos :) toimii juhlassa ja arjessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥