keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kesän luotto-outfit.


Huomenta! Vai saako puoli kymmentä sanoa enää aamuksi? Me nukuttiin kyllä aika pitkään, melkein puoli yhdeksään. Johtui kylläkin siitä, että Pienin valvoi aikamoisen maratonin viimeyönä.

Onneksi Muru on yöihminen, sillä itse en ole varsinaisesti parhaimmillani herätettynä keskellä yötä. Sen sijaan aamusta nousen ihan mielelläni. Pidän aamukahvista, aamupalasta ja aamuhetkestä <3

Valvominen johtuu varmaankin Pienimmän eilisen ruokavaliosta. Se koostui nimittäin kummitädin marjapuskien tyhjennyksestä. Siellä se vaihteli marjapuskasta toiseen ja pisti mussuttaen kaikenväriset viinimarjat. Ehkä pari litraa? Noh, ainakin vitamiinit kohillaan :)

Tänään onkin sitten satanut, pah.. Mitä te teette sadepäivinä? Mietin ihan ensin aamulla, että hoplop päivähän siitä tuli, mutta ehkä me sittenkin siivoillaan ja pyykkiäkin olisi.

Ja niitä hellehetkiä odotellessa tässä on yksi lemppariasuistani nyt kesällä. Ihan vaan valkoiset "pellavahousut" ja raidallinen toppi. Vilpoinen ja samaan aikaan lämmittää tarvittaessa. Minulla on myös samankuosinen pitkähihainen, jonka voi tarvittaessa vetää tuohon päälle. tai sitten vaikka valkoisen neuleen illaksi.

Kivaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥