keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mekkocastingit.

Meillä on ollut Silverjunglen vaatteita jo kohta pari vuotta. Kun sain sähköpostin, jossa tytöt kyselivät saisivatko lähettää meille mekot jäin intopiukeana odottamaan.

Silverjunglen vaatteethan ovat ekologisia ja eettisiä ja vaatteita löytyy aina vauvasta koululaiseen.Saimme postissa nämä kesäisen hempeät mekot. Pienimmälle vaalean sininen kukkamekko (klik) ja Tirpalle vaaleansininen rusettimekko (klik). Yllärinä vielä hurmaavat pitsihatut (klik).

Tirpan mekko on kokoa 110/116 ja arvoin hieman tämän ja seuraavan koon välillä, mutta täytyy sanoa, että onneksi päädyin tähän pienempään. Istuu täydellisesti ylhäältä ja on juuri sopivan pituinen. Vastaa hyvin kokoaan. Sanoisin, että näistä jos pohdit kahden koon välillä, niin ota mielummin se, joka on juuri nyt käytössä.

Pienimmän mekko on kokoa 86/92 ja siinäkin istuvuus on hyvä. Malli on myös tuollainen kiva baby-malli, jossa on hieman enemmän tilaa.

Materiaaliltaan ovat erittäin tukevaa puuvillakangasta, varmasti pysyvät hyvänä pesussa, sekä pitävät ryhtinsä.Silverjunglella on juuri nyt menossa ale ja nämäkin tuotteet löytyvät sieltä. Lisäksi sain teille tarjottavaksi alekoodin, jolla saatte vielä -10% lisäalen. Eli naputtelemalla kassalla blogi10, saatte tämän alen 31.7. saakka.

Meidän piti lähteä tänään Hankoon, mutta ilma ei näytä oikein suosivan.. Täytynee keksiä jotain muuta :)

Kivaa keskiviikkoa!
13 kommenttia:

 1. Voi luoja olet kyllä taitava kuvaaja <3

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloisia! Harmi, ettei Hangon reissunne onnistunut. Ajoin tänään kotoa Järvenpäähän ja siinä Talman kohdalla on 60 rajoitus ja risteyksen jälkeen taas 80. No, kiihdytin ja jotenkin auto alkoi kummasti "täristä". Alkoi alamäki ja pistin vilkun oikealle ja hidastin vauhdin melkein nollaan. Käännyin Keravan nuorisovankilan puutarhan parkkiin, menin ulos ja - KUSKINPUOLEINEN TAKARENGAS OLI AIVAN RIEKALEINA! Hirveä käryneen/palaneen haju ja luulin et auto syttyy kohta palamaan. Soitin vak.yhtiöön ja 10 minuutin päästä oli hinuri paikalla ja vei auton ja mut Jäkeen korjaamolle. Uusi rengas alle (onneksi sattui olemaan varastossa, kun on erikoisleveät). Ja matka jatkui onnellisesti. Eli ei minunkaan päivä ihan pulkkaan mennyt, mutta onneksi en lähtenyt moottoritietä ajamaan. Mitä olisi voinut tapahtua 120 vauhdissa, kun nyt jo oli tekemistä, että sain auton pysymään edes kaistalla. Toivottavasti pääsette jonain muuna päivänä reissuun. -m-

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka söpöä! Kaikki; mekot, laukkujen värit ja nuo ihanat menneen maailman pitsimyssyt. Puhumattakaan tyttösistä itsestään. Elämässä tarvitaan tällaista kauneutta :)

  Ja sekaan jotain rouheaa, niinkö? Vai miksi nuo sähköjohdot, jotka eivät ihan kuulu tähän kuvasarjaan...? Sait miettimään.
  Hempeitä kesäpäiviä, edelleen!

  Krisse, noviisibloggari
  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ihanista tyttösistä ja suloisista mekkosista! Mukavia kesäpäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
 5. Marjam:

  Voi kiitos :) Kyllä sanoisin, että ihan harrastelija vaan, mutta sanasi lämmittää silti <3

  -m-:

  no ei mennyt putkeen sinullakaan..

  Annika:

  Kiitos :)

  Tallessa maailma:

  Kiitos ja tervetuloa blogimaailmaan :)

  Itseasiassa tuossa kuvauspaikalla on vanha muuntaja, jota vasten osa kuvista on otettu ja sähköjohdot lähtevät siitä.

  Leena-Emilia:

  Paraskin puhuja, itselläsi on aivan mielettömiä postauksia kuvineen! :) Voi, kun tulisi se helleaalto jo! Ja kiitos samoin <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis blogi sinulla ja liityinkin tänne lukijaksi! :) Meillä on myös tuo rusettimekko koossa 86/92 ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Juuri eilen kurkin Silverjunglen sivuja ja olisin halunnut tuon toisen myös pienemmälle, mutta niin pientä kokoa siitä ei ollutkaan.

  VastaaPoista
 7. Silverjungle on yksi suosikkimerkeistämme ja tykkään myös ekologisesta ajattelusta. Kauniit mekot ja kuvat.

  VastaaPoista
 8. Hanna:

  Kiitos <3

  Marianne:

  Kiitos ja tervetuloa :)
  Näyttääkin, että tuossa kukkamekossa on tällä hetkellä 74/80 pienin koko. En osaa sanoa, onko pienempää ollut sitten..
  Täytyy siis hankkia kasvunvaraa ja rusettimekko isompana alesta ;)

  S:

  Kiitos!
  Minusta on myös yksi kivoimpia merkkejä :) Tykkään myös siitä, että tytöt silverjunglen takana eivät tingi vaatteiden periaatteista.

  Elina:

  Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Ompa ihania mekkoja ja kuvia! :) Nyt täytyy itsekin tutustua tuohon merkkiin.

  VastaaPoista
 10. Verski:

  Suosittelen lämpimästi :)

  Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥