maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sov Gott or not?


Vuorokauden sisään kolme postausta, hups.. Liikaa asiaa? Vaikka itseasiassa niin taitaa olla aina sunnuntai-maanantai.

Siirsin tuon karvamaton Pienimmän huoneesta meidän makkariin. Karvalankamatto suht korkealla nukalla ei oikein palvele tuossa huoneessa. Lelut sekoittuvat mattoon ja duplorakennelmat eivät pysy pystyssä. Ihan kivahan se olisi ollut, mutta luulen jo löytäneeni sinne uuden, paremman. Ikeassa on nimittäin yksi, joka täytyy nähdä.

Sisustuskutsujeni pakettikin tuli viime viikolla ja olen miettinyt tätä tilaamaani tekstiä. Tarkoitus on siis laittaa se tuohon sängyn päätyyn seinälle. Seinä on kylläkin betonia, joten itse en sitä siihen saa. Tapettikin menisi rikki. Miten on keep or not?

Tämän viikon aikana oli ilmeisesti tarkoitus muutenkin käydä ikeassa, sillä siellä on patjat -15% alessa. Sehän tarkoittaa sitä, että ne nyt ainakin vihdoin tulisi hankittua. Eikä sitä tiedä, tuleeko valikoimiin nyt syksyllä join tosi kiva runkokin. Ainakin se edellinen on jo poistunut valikoimista, mitä mietimme.

Joka tapauksessa sänkyyn on tarkoitus saada jokin upea pääty. Muhkea ja vaalea. Sopiiko teksti siis enää lainkaan? Ainakin toisen tilaamani tuotteet pidän 110% varmuudella. Sen verran ihana se on!


Livin&roomin omassa kuvassa (alla) teksti on kyllä huippukiva! Kamalan vaikeita päätöksiä :)

Hyvää ihan ensimmäistä lomanjälkeistä työpäivää kaikille, jotka palasivat nyt töihin! Ihan just on elokuu ja sitten enää kuukausi, kun tytöillä alkaa päiväkotikin..5 kommenttia:

 1. Mun puukalenteri lähti palautukseen. Kuutiot olivat silmään pistävän eri kokoisia ja tekstit osin tuhruisia. Petyin hiukan...En viitsinyt vaihtaa vaikka olisi voinutkin. Eli sen täydellisen puisen pala kalenterin metsästys jatkuu edelleen...

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Päädyin nyt sitten kuitenkin palauttamaan tämän tekstin. En halua rei'ittää tapettia.. :/

  Jenni:

  Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Tekstit olisi voinut laittaa kiinni 3M Command kiinnityspaloilla. Ne saa pois jälkiä jättämättä ja ei tarvitse rei'ittää seinää.
  www.command.fi

  VastaaPoista
 4. Soikku78:

  Siis sen saa tapetistakin irti? Täytyypä käydä kurkkaamassa :) Kiitos vinkistä!

  Jos en sitä tähän käytä, niin varmasti tarpeellinen tieto vastaisuudessa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥