tiistai 6. elokuuta 2013

Chef ja apukokki.


Nyt on kaksikolle hankittu arvoisensa keittiö. Täällä valmistuvat useimmiten letut pekonilla ja juustolla. Kyytipojaksi saa kahvia (kupista toki) ja vettä. Näitä minulle tänään tarjoiltiin.

Kakkuakin löytyy jos on oikein kiltisti, mutta kannusta ei kaadeta. Kahvi kuulemma tulee hanasta. Samapa tuo, oikein  herkullista silti.

Koska valkoinen karvalankamatto lähti viereiseen huoneeseen lämmittämään aamujalkoja sängyn viereen, piti tänne löytää tilalle uusi. Mattohan ei täällä palvellut tarkoitustaan lainkaan. Ikeasta löysin nämä emmie matot, itseasiassa täysin samaa kangasta kuin tuo surullisen kuuluisa valelaskosverho.

Muistaakseni kangasta on edelleen, joten ehkä surautan siitä vielä jonkin kivan pussukan tuohon keittiöön tahi viritän siitä pyyhkeen tuohon päätyyn. Siis täytyyhän tiskipyyhe olla.


Koska imetystuolikin oli nyt tarpeeton, siitä saatiin Tirpalle työtuoli. Tämä on kyllä palvellut kyllä jo jos jonkinmoisessa tarkoituksessa!

Ikivanha me&i tyynykin meiltä löytyy. Pienin rakastaa yli kaiken lattiatyynyjä ja pötköttelee niiden päällä. Meinasin jo tästä luopua, mutta näyttääkin kivalta just noin.

Nukkekoti edistyy hitaasti ja epävarmasti. Ei lainkaan. Tällä hetkellä pää on täynnä tulevia lauantain juhlia ja järkkäilyjä. Sitten vielä keskiviikkona me&i malliston julkkaribileet. Niitäkin odotan kovasti :)

Olen minä jotain suuntaviivoja tuolle nukkokodille vetänyt, mutta huone kerrallaan.. Tapetoida tuskin tarvitsee, nuo seinät on nimittäin tosi kivoja noin. Mattoja tietysti..


Pienimmän kuumeiluunkin löytyi sitten syynsä. Toissayö meni hirveän huonosti, en muistanutkaan miten karseaa (!) on valvoa. Aamulla sitten kippasin neidin hoitopöydälle vaipanvaihtoa ja aamutoimia varten, niin käsi vei nopeasti korvalle ja suusta kuului "auf!". 

Hetken aikaa seurasin, mutta olo oli selkeästi tuskainen. Latasin kipulääkkeen ja varasin ajan lääkäristä. Korvatulehdushan se, juurikin samassa korvassa mitä valitti. Hemmetin fiksu vauva! Joka muuten on tänään tasan 1½v <3

Nyt sitten ab-kuuri naamariin ja ensi viikolla tarkastetaan samalla kun tiistaina on allergologi. Putket on irti. Kuulemma tiedossa olisi uusi putkitus ja risaleikkaus. Voi pientä..

Oikein riemulla odotan, mitä ensi kuussa alkava päiväkoti saa aikaiseksi. Noh, joskus sen vastustuskyvyn on tultava.. Niinä päivinä teen kuitenkin töitä kotoa käsin, joten nopea haku tien toiselta puolelta onnistuu.


Nyt välipalantekohommiin, sillä leiriläiset pitää hakea tunnin päästä. Suunnataan suoraan leikkitreffeille entisten naapureiden uuteen kotiin. Lapsilla onkin ollut jo kova ikävä toisiaan.. <39 kommenttia:

 1. IHANA tuo keittiö. Mistä sen hankitte?

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Itseasiassa on siitä teidän läheltä haettu perjantaina :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunnelma ja kivoja juttuja! Ja ihana tuo keittiö, kyllä sen äärellä kelpaa pienten kokkailla! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana huone ja tosi kiva tuo leikkikeittiö kun sen saa laitettua kapea sivu seinää vasten. Inspiroiduin kovasti tuosta rottinkituolista, voiko nätimpää työtuolia olla!

  VastaaPoista
 5. Ihana pieni leikkikeittiö ja kaunis huone muutenkin! pikaista paranemista pienelle!

  VastaaPoista
 6. Vitsit kun on söpö huone tytöillä =) Ihana!

  VastaaPoista
 7. Leena-Emilia:

  Kiitos :) Kyllä kelpaa ja kokkailevatkin tosi paljon. Itseasiassa 8v poikakin :)

  Unelma Säleikkö:

  Kiitos <3 Tuolla toisella puolella, myös kapealla sivulla on vielä kello ja puhelin, tämä on kai tarkoitettu keskelle lattiaa, mutta palvelee ihan kivasti noin.
  Omaan silmään häiritsee vähän tuo kromi, saa nähdä maalaanko sen pois..

  Marianne:

  Kiitos paljon!

  annukka:

  kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥