lauantai 3. elokuuta 2013

Iltapäivän kahvihetkiin - sweet cherrypie.


Koska kesäkurpitsakakkukin loppuu joskus ja iltapäivästä usein kolottaa sekä kahvihammasta, että herkkumahaa, piti taas alkaa leipomaan. Aikataulu ei antanut periksi millekään vaativalle ja aineksien täytyi olla kaapissa. Niin, ja kesäkurpitsakakun mausteisuus miellytti. Näistä aineksista syntyi..

Sweet cherrypie

2 kananmunaa
1dl ruokosokeria
2dl sokeria
2,5dl jauhoja
1dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
1tl kardemummaa
2tl kanelia
1,5dl maitoa
100g sulaa voita

Vaahdota kananmunat ja sokerit. Lisää kuivat aineet ja sekoita hieman. Lisää vielä vuorotellen maitoa ja rasvasula. Kaada piirasvuokaan ja paista uunissa 175c n. 30min.

Kuorrutus:

200g maustamatonta tuorejuustoa
100g huoneenlämpöistä voita
2,5dl tomusokeria

Sekoita ensin tuorejuusto ja voi, lisää tomusokeri vähitellen, hyvin sekoittaen. Kuorruta vasta jäähtynyt piirakka.

Päälle kirsikoita


























Herkkuhetkiä viikonloppuusi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥