torstai 8. elokuuta 2013

Köyhän miehen UASHMAMA.


kuva / www.uashmama.it

Ihan ensi alkuun haluan kiittää teitä ahkeria kommentoijia! Kommentit ovat nimittäin tosi tärkeitä minulle ja itse ainakin saan superhyvän mielen, kun joku jättää kommentin. Olen myös kunnostautunut kommenttien jättöön muiden blogeissa, vuoroin vieraissa - tiedättehän.

Toki ymmärrän sen, että aina vaan ei ole mitään sanottavaa. Joskus postaus ei herätä kummempia tuntemuksia tai jos viisi edellistä on ilmoittanut "ihana kuva", niin ei sitä välttämättä jaksa samaa jauhaa. Kiitos silti kaikille, jotka jauhatte :) Kaikki kommentit on yhtä tärkeitä! Ja esimerkiksi jos teen ison työn vaikka tyttöjen huoneen kanssa, niin tuntuu hyvältä saada siitä kehuja :)

Mutta sitten muihin juttuihin..

Muutamassa blogissa ovat pyörineet nämä mielettömät UASHMAMA [wash mama] -tuotteet. Itsekin iskin silmäni kivannäköisiin pestäviin paperipusseihin. Mutta koska aina ei voi hankkia kaikkea haluamaansa olen päättänyt mennä aidan matalammasta kohdasta.

Meidän s-marketissa on nimittäin hevi-osastolla ihan tavallisia paperipusseja. Niihin voi pakata hedelmät ja vihannekset muovipussien sijasta. Itse käytän molempia, sillä molemmille kyllä löytyy jatkokäyttöä meillä!

Päätin kokeilla tehdä oman uashmamami, toki tämä versio ei ole kuitenkaan pestävä. Ihan vaan rullasin paperipussin yläosan ja otin käyttöön. Toimenpidettä helpottaakseni pidin omppuja pussissa jääkaapissa päivän-pari, jotta paperi kostuu ihan hiukkasen ja on näinollen helpompi käsitellä.

Näitä löytyy eri kokoisia, ainakin kahta. Ja tällä hetkellä sama pussi on palvellut minulla jo useamman viikon. Lisään nimittäin rullattuun paperipussiin aina uudet omput. Jääkaapin vihanneslokerokin on huisin tyylikäs, kun siellä on tomaatit ja muut omissa rullatuissa pusseissaan. Puhumattakaan järjestelmällisyydestä!


5 kommenttia:

 1. Oman blogini lukijat taitavat kuulua siihen "ei niin aktiiviset kommentoijat" kastiin. Välillä se vähän harmittaa. Olisi mukava käydä aiheesta vielä lisä keskustelua ja jos aihe ei herätä mitään sen syvällisempiä mietteitä sekin olisi mukava kuulla. Itse tykkään jättää puumerkkini lukemiini postauksiin. Mutta meitä on niin monenlaisia, jotkut kai haluavat vaan pysyä näkymättöminä. Ole siis onnellinen jokaisesta kommentista, jonka saat.

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Kiitos sinnulle kun jaksat aina kommentoida <3

  Itse olen vähän muuttuva kommentoija. Joskus luen postauksia hirveällä kiireellä ja en ehdi kommentoimaan vaikka luen ja joskus taas saatan kirjoittaa pitkätkin sepustukset :) Joskus pari sanaakin jo riittää :)

  VastaaPoista
 3. Syyllisenä viittaa täällä hän. Usein luen jossain välissä postauksia pikana, tulee jotain hässäkkää mukuloiden suunnalta ja kommentointi jää. Usein myös tuntuu siltä, ettei mulla mitään tärkeää sanottavaa tästä aiheesta ole. Mutta kiva on silti juttuja lueskella, kiitos kun jaksat kirjoitella! (mä välillä kyllä mietin että missä ihmeen välissä sä ehdit suunnitella postauksia / käsitellä kuvia / kirjottaa)

  VastaaPoista
 4. Ja nyt kun kerran vauhtiin pääsin niin sanonpa senkin mikä on monesti ollut mielessä: sun jutuista tulee usein hyvälle mielelle! Sulla on kiva, persoonallinen kirjoitustyyli (sekä täällä että fb:n puolella) ja asenne kohdallaan!

  VastaaPoista
 5. annukka:

  sama vika täällä :) aina ei vain ehdi vaikka haluaisi..
  kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥