perjantai 16. elokuuta 2013

Maailman paras mustikkakakku.


Tämän mustikkakakun ohje on vähän haasteellinen teille tähän laittaa, sillä mitat olivat tyyliin rasiallinen ja loput purkista :) Mutta pakkohan tässä on koittaa, hemmetin hyvä kakku etten paremmin sanoisi. Nimesin tämän mahtipontisesti maailman parhaaksi, mutta on kyllä nimensä veroinen. Muistakaa käyttää oikeita mustikoita, ei vauvojen sosetta, että maku on oikea ja kunnollinen. Varmasti hyvä hillokin kävisi :)

Nyt varsinkin, kun fb:ssä kaverien feedit täyttyvät kuvista jossa on kerätty mustikoita, niin koittakaahan tätä. Ette varmasti pety!


























Maailman paras mustikkakakku

1 pyöreä pakastepiirakkapohja

Täyte

Pakasterasiallinen ( n. 4dl) mustikkasosetta
1½-2dl turkkilaista jugurttia
3 kananmunaa
sokeria ja vaniljasokeria

Vuoraa 20cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele sulanut piirakkapohja sekä pohjalle, että reunoille. 

Sekoita täytteen ainekset. Riko ensin munat ja sekoita rakenne rikki. Lisää sekaan jugurtti ja sokerit, sekoita tasaiseksi. Kaada sekaan vielä mustikkasose, mutta sekoita mahdollisimman vähän, että rakenne pysyy vähän "marmorimaisena". 

Kaada täyte vuokaan ja paista 200c uunissa noin 30-40 minuuttia kunnes täyte hyytyy.

Herkullista viikonloppua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥