keskiviikko 21. elokuuta 2013

Sleep easy.


Moni tuttuni on monesti ihmetellyt, että miten ehdin tekemään sen kaiken, mitä meidän päivään kuuluu? No, kuljen sata lasissa. Oikeastaan satakymmenen. Pysähdyn harvemmin rentoutumaan, vaan näin päikkäriaikaankin hoidan sitten asioita koneella ja puhelimella. Tosi harvoin nukun itse ja silloinkin se on ajoittain hankalaa.

Törmäsin jokin aika sitten kaupassa näihin Clipperin tuotteisiin, pakkaus kiinnitti huomion. Onhan se ok ostaa jotain vaan pakkauksen vuoksi? :)

Sen lisäksi, että pakkaus miellytti, huomasin kutsuvan tekstin "sleep easy". Minullahan on illalla tietyt rutiinit, enkä esimerkiksi osaa nukahtaa ilman, että katson sängyssä tv:stä jotain aivot narikkaan -juttua. Tällä hetkellä netflixissä pyörii Haven.

Pakkauksen sisällys ilmoitti sekoituksessa olevan valeriaanaa eli rohtovirmanjuurta, jota on käytetty iäisyydet unettomuuteen. Lisäksi valeriaana on etupäässä selostetta, eli suhteessa sisältöön sitä on merkittävä määrä.

Ei muutakuin vesi kiehumaan ja kokeiluun. Ja nyt noin viikon tätä iltaisin nauttineena (kuulostanpa alkoholistilta :)) voin kertoa sen toimivan. Kupillisen jälkeen olo on tosiaan raukea. Jos joku on joskus käyttänyt relaksantteja tms, niin hieman samanlainen.

Eli summa summarum, suosittelen. Lisäksi pakkaus on niin kaunis, että hankin meille varmaan kaikki clipperin valmisteet ;) Varo vaan Muru, iltateesi vaihtuu lennossa tvinningistä clipperiin!5 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut? Itse en juuri teestä välitä, mutta ehkä olisi syytä kokeilla... Unettomuus tosiaan vaivaa ja vuorotöissä varsinkin.

  VastaaPoista
 2. Mistä ostit? Itsekin pitäisi kokeilla vaikken yleensä pidä teestä...

  VastaaPoista
 3. Minna J.

  Tämä on ihan paikallisen s-marketin hyllystä :) Näitä oli myös piristäviä jne.

  Taas eilen illalla iso kuppi sänkyyn mukaan ja Haven pyörimään. Loppuun asti en ole meinannut parina päivänä jaksaa!

  VastaaPoista
 4. Tottahan toki "blogiteetä" on jokaisessa kunnon blogissa oltava, niin täälläkin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥