sunnuntai 4. elokuuta 2013

Treeniviikko 18.


En kuulkaa tiedä itkeäkö vai nauraa. Siis ihan kaksi treenikertaa tällä viikolla. Ja ihan tasan on just itsestä kiinni tekeekö vai ei. Jos nyt jotain puolustuksekseni voin sanoa, niin Pienin sairastui torstaina ja olin tai siis hän oli minussa todella kiinni. Ehkä kuitenkin itse olin liian kiinni?

Maanantaina pidin ihan tarkoituksella lepopäivän. Buranalla nousin sängystä, sen verran teki höpöä edellisen päivän ja sitä edellisen kovat treenit. Ostin myös kaupasta magnesiumia helpottamaan palautumista.

Tiistai tuntui vielä siltä, että levätään ja näin teinkin. Ihan fine mennä välillä omien tuntojen mukaan. Liikunnan täytyy kuitenkin olla kivaa.

Keskiviikkona kävin piloxingissä. Harmi, että sekin loppuu tuolta meidän salilta. Täytyy löytää uusi suosikki tilalle :) Ostamani piloxin-vermeet eivät kuitenkaan vanhene.

Torstaina kävimme PT:n kanssa juoksemassa puolimaratonitreeniä. Tällä kertaa juostiin 10km ja 60min, eli aikaa. Täytyy sanoa, että otti aika koville. Eikä muuten ollut ihan viileä ilma..

Itseasiassa tänään piti mennä käymään iltapäivästä sekä pumpissa, että jäädä sen jälkeen vielä balanceen, mutta Muru nappasi autoni ja otti vahingossa myös oman autonsa avaimet mukaan, eli kotiin jäin. Olen kyllä tänään tehnyt vaikka mitä, kaivanut kasvimaata, pessyt saunan, käynyt varastoa läpi, mutta ei se treenistä mene.

Ihan ei voittajafiiliksillä mennä. Jos huomenna nappaisi heti iltatreenin kun vaan kynnelle kykenee, eikö niin :)

Treenikuvia voi seurata myös instagramissa lapetitegram.2 kommenttia:

  1. Nyt sit jaksaa tälläviikolla paremmalla puhdilla :) Tsemppiä reeneihin!

    VastaaPoista
  2. Ansku:

    Kiitos!
    Kyllä, tällä viikolla painetaan sata lasissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥