keskiviikko 7. elokuuta 2013

Vaatekaapin peruspilarit - syksyn lempparit.

yhteistyössä esprit

En voi kutsua itseäni millään tavalla erityisen muodikkaaksi tai muoti-ikoniksi, vaan tyylini on lähinnä perussiisti klassinen, johon yhdistelen kaikkea katukuvassa näkemääni. Inspiroidun valtavasti toisten asuista, sekä blogeihin kerätyistä asukollaaseista. Itseasiassa näin yhden ystäväni päällä viimeviikolla hieman vastaavan asun ja päätin etsiä itselleni vastaavan oman.

Surffailin Espritin verkkokaupassa ja keräilin nyt syksyä varten muutaman oman lempparini teille kollaaseihin. 

Chinot ovat edelleen loistava perusvaate. Sopivat töihin, kaupaan, hiekkalaatikolle.. ihan kaikkialle. Yhdistettynä raikkaaseen raitaan ja lämpimään konjakkiin, tästä sai aika kivan asukokonaisuuden. Pitkähihaiset trikoopaidat ovat omiaan alkusyksyn keleille, kun ei tarkene enää t-paidalla, mutta takki on jo liikaa.


yhteistyössä esprit

Samoin kevyet toppaliivit sopivat loistavasti syksyyn. Itselläni on musta jossa on karvahuppu, mutta tuo beige on kyllä aika kiva. Varsinkin tumman denimin kanssa. Huivissa löytyy rakastamiani raitoja ja ihana pieni yksityiskohta, metallinen koriste.

Tähänkin voi tarvittaessa yhdistää vielä hupparin tai neuleen ja sopii nuo edellisen kollaasin chinotkin. Nämä molemmat kollaasien tuotteet kuuluvat oman kaappini peruspilareihin.


yhteistyössä esprit

Kaapistani löytyy myös trenssi sekä villakangastakki. Molempiin kannattaa panostaa, sillä ovat tyyliltään "ikusia". Oma trenssini on rusehtava, ruudullinen, mutta löysin itseni tänään kaupasta tutkimasta noita tummansinisiä, yhtä sovitinkin :) Pitkä untuvatakkini on nimittäin juurikin tummansininen.

Tuon trenssin voi jälleen yhdistää edellisen asujen kanssa, kuten villakangastakinkin.

Mitäs tykkäätte? Löytyykö teiltä vastaavia lemppareita tai perusvaatteita? Mä taidankin klikkailla itseni takas tuonne tutkimaan.. :)4 kommenttia:

 1. Klassinen tyyli näyttää vaatteissa aina hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi, joka inspiroituu tällaisista kollaaseista! Ihana tuo toppaliivi, itselleni onkin halusessa valkoinen ja näyttää kyllä kivalta mallilta!

  VastaaPoista
 3. kollaasit voisivat olla hyvinkin mun tekemiä, olisin nimittäin valinnut samat tuotteet. Trenssiä en osaa käyttää, joten olen korvannut sen tumman sinisellöä kipparitakilla. Muuten tykkään samanlaisesta tyylistä kuin säkin... ja itseasia juurikin mietiskelin tässä toppaliivin hankintaa. Voisi olla ihan kätsy myös luistellessa..

  Eli tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Sirpale:

  Kyllä :) Ja sitä on tosi helppo muunnella, yhdistellä ja päivittää!

  Marianne:

  Kiva kuulla!
  Minäkin ihastuin tuohon toppaliiviin :)

  lattenainen:

  Tykkään myös sinun tekemistäsi kollaaseista, seuraan niitä ;)

  Toppaliivi on kyllä hirveän kätevä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥