tiistai 27. elokuuta 2013

Valmiina päiväkotiin - in action.


Ensi maanantaina on tulikoe, tytöt pääsevät päiväkotiin leikkimään koko päiväksi! Tyttöjä jännittää (paitsi pienin, ei se vielä osaa) ja äitiäkin. Tänään käydään tutustumassa. Tirpalle paikka on tuttu ja hän odottaakin vanhoja kavereita intopiukeena. Pienimmälle koko homma on ihan uusi.

Päiväkotia on kolme päivää viikossa, jolloin minä teen kotona töitä sillävälin. Ajattelin, että olisi ma-ke ja sitten to käydään perhekerhossa ja pertsi olisi kokonaan vapaa playdateille :)


Päiväkotia varten on nyt pakattu reppuun ja kassiin:

-tossut
-vaihtovaatetta
-nimikoidut tutit (joo-o..)
-kuravermeet ja kumpparit...

Sitten vielä vaippoja ja jos vaikka mitä! Vaihtarina ei otetan tällä kertaa täitä, ei matoja, eikä mitään muitakaan tauteja tai eliöitä kiitos :)

Vaatteet nimikoin helposti näillä vuosi sitten tilaamillani tarroilla. Kyllä on helppoa, varsinkin kun tarroissa lukee ainoastaan sukunimi ja koko perhe voi niitä siis käyttää.

Unohtuiko jotain?

Hyvää päikkypäivää kaikille aloittaneille ja varsikin nille äideille, jotka tirauttaa yhden jos toisen kyyneleen siinä päiväkodin nurkan takana.. Mä olen yksi niistä.


Linking to:

8 kommenttia:

 1. Meidän pitää sopia ne playdatet jollekkin perjantaille :) sopisi meillekkin parhaiten. Laitan sulle spostia, kun tuo mies palaa töihin lomilta ja mekin aloitetaan tavallinen arki :)

  VastaaPoista
 2. Triinu:

  Kiitos :)
  Hyvin meni!

  Sara:

  Pertsitreffit on kiva tapa päättää viikko ja aloittaa viikonloppu :) laita vaan viestiä kun teille sopii niin mä teen sulle jonkun kivan kakun ;)

  Citymami:

  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Joko teidän vauva nyt on noin iso tai siis kuinka vanha hän nyt on? :) Äideille nämä onkin se suuri juttu usein, meidän "vauva" alotti eskarin nyt ja kyllä se vaan oli jännää ja haikeeta - meillä kun on kotona ollut tähän asti. :) Tsemppiä!!

  Ja voi apua..muistinpa yhden yhteistyöehdotuksen joka oli tullut sähköpostiin joskus keväällä ja oli tarkoitus noita tommosia nimikointitarroja testata loppukesästä. hupsheijaa, en kyllä muista kuka ja mistä sähköpostista oli kyse ja oliko hänen tarkoitus ottaa yhteyttä vai minun syksyä kohden.. :P

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu:

  Onhan se jo iso <3 1,5v..
  Kiitos!

  Kyllä se vaan äidille on aina hieman haikeaa, onneksi vanhin on vasta tokalla, eikä vielä ole lähelläkään lentää pesästä!

  Hih, mullakin jää välillä nuo mailit "odottamaan" :D

  Jenni:

  Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Voi että, iso jo - vastahan tuo syntyi. :) Ihana muuten tuo sun uusi(?) bannerikuva mustavalkoisine juttuineen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥