maanantai 30. syyskuuta 2013

Danoninosta iloa ja valoa.


Oletteko huomanneet, että danoninolta on tullut kauppaan uusia tuotteita? Nimittäin noi dinopullot on tosi hauskat! Meillä käytetään melkein joka päivä välipalana jotain juotavia juguja tai rahkoja kun Nopsteri tulee koulusta. Se on vaan niin helppoa vetästä pullo ääntä kohti samalla kun tekee läksyjä.

Samoin, kun Nopsterin koulupäivä kestää kahteen saakka, on kouluun lupa ottaa pienet (terveelliset) eväät. Yksittäispakatut jugut, pillimehut ja välipalakeksit on repussa silloin kova juttu.

Ja ainakin Nopsterin on paljon helpompi keskittyä tehtäviin, kun saa ensin tai samalla vähän nostaa verensokeria..
Noihin rahkoihin on muuten laitettu mukaan pieni askartelu. Oikeesti tosi kiva :) Se vaan, että kaksi pakettia on tällä hetkellä minimi, molemmat nimittäin tahtoo askarrella.

Hahmoja on erilaisia ja meillä ainakin sattui hyvin sekä rahkapurkkien väri, että hahmo mätsäämään. Oranssista tuli kettu ja keltaisesta amppari. Jako oli heti selvä. Täydellisyyden tavoittelija pyysi vain yhdessä välissä aikuisen apua, muuten oli helppo homma.

Paketissa on muutama tarra, jotka liimataan tuohon pestyyn purkkiin. Ensin isoin, että purkki pysyy kiinni pöydässä ja sitten pienet. Loistavasti suunniteltu. Nyt ne koristavat hetken meidän jääkaappia. Siis sen aikaa, kunnes Pienin nappaa ne siitä..

Askarreltiin noista danoninon tyhjistä pulloistakin jotain. Selasin pinterestistä yksi päivä ideoita, miten voisi muovipullot kierrättää ja törmäsin aivan loistavaan ideaan. Nimittäin sisustusvalot!

Pestiin, osasta otettiin muovit pois (lähti muuten tosi helposti) ja toisiin ne jätettiin pienen uhkavaatimuksen kera. En vaan saanut lupaa tuhota dinopulloja. Ne hahmot siis valloittivat täysin.

Valkoisiin teki Nopsteri osaan haamujen kasvoja ja Tirppa taas washi-teippaili. Niistä syntyi ihan mielettömän hauskat! Tyttöjen huoneeseen laitettiin noi valkoiset ja Nopsterille näkyviin dinopullot. Dinopulloihin en saanut tosiaan lupaa enempää koskea, sillä nyt ne on jo toisissa touhuissa mukana. Tähän mennessä samat purkit ovat taipuneet jo epämääräiseen inkkaripiirileikkiin ja keilaukseen.

Mitäs tykkäätte? Uusiokäytetäänkö teillä pakkauksia? Ja oletteko maistaneet noita danoninon uutuuksia?
Muita askarteluja voitte käydä kurkkimassa seuraavista blogeista:


Danoninon facebookin löydät TÄSTÄ.Yhteistyössä Danone

7 kommenttia:

 1. Siis vau miten kivat sisustusvalot!!! :)

  VastaaPoista
 2. kamomilla:

  kiitos :) nyt vaan askartelemaan!

  VastaaPoista
 3. Kiva idea noi valot.
  Pakko kyllä tähän väliin mainita että oletko sattunut katsomaan että tuo pieni puteli sisältää 5 palaa sokeria... ei ihme että mukuloille maistuu :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana idea :) eikun danoninoja ostamaan!

  VastaaPoista
 5. Raila:

  Varmasti vähemmälläkin sokerilla olisivat yhtä hyviä :) Tuolla terveellisellä pointilla tarkoitin sitä, että koulusta on tullut viesti kaikille yhteisesti, että esim sipsipussi ei ole hyvä eväs :D

  Hanna:

  Kiitos :) Ideaa saa jatkojalostaa!

  VastaaPoista
 6. Paloturvallisuus?!?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥